Facebook Pixel

10 reguli pentru menținerea sănătății pe care le recomandă medicul

10 reguli pentru menținerea sănătății pe care le recomandă medicul

Următoarele 10 reguli care vă vor face să acordați atenție sănătății

Dacă vrei cu adevărat un sifon dulce, bea un pahar cu apă

Studiile au arătat că băuturile carbogazoase cu zahăr accelerează procesul de îmbătrânire la nivel celular. Și pot duce la boli destul de grave: ateroscleroză, diabet, obezitate și hipertensiune arterială. În plus, caloriile suplimentare din sifon nu te vor face să te simți sătul, așa că vei dori să mănânci mereu.

Conversați într-o zi cu 10 persoane pe care nu le cunoașteți

Multe studii confirmă faptul că interacțiunea socială devine din ce în ce mai populară și prelungește viața. Înjurăturile în timp ce vizionați o emisiune TV sau vorbiți cu șoferul nu sunt luate în considerare. De acord, doar comunicarea live poate fi interesantă și interesantă. Stabiliți un dialog direct cu persoane care nu vă sunt familiare. Puteți petrece ore întregi uitându-vă la alții, trăind emoții, ascultând povești incitante.  

Stabiliți regulile înainte de a merge la petrecere

Înainte de a merge acolo, decideți ce fel de băutură veți bea. De exemplu, vinul poate fi alternat cu apă, un pahar de vin - un pahar de apă. Învață să bei alcool în mod corespunzător și bucură-te de el. La urma urmei, este atât de simplu! Dar rețineți că majoritatea vinurilor conțin între 130-175 de calorii pe pahar.

Verifică cu 10 rude despre bolile familiei tale

Multe boli ereditare sunt asociate cu un set de cromozomi și o schimbare a structurii acestora. Adesea, bolile genetice sunt determinate de mutații genetice și sunt recunoscute nu numai prin semne externe, ci și prin boli. Și înțelegerea noastră a istoricului medical este uneori greșită. Deși, asta nu înseamnă că dacă o bunica a murit de cancer la sân, atunci nepoții ei vor urma aceeași soartă. O astfel de judecată nu este în întregime corectă, dar probabilitatea rămâne totuși. Chiar dacă nu ne putem schimba structura genetică, trebuie să ne dăm seama că problema încă există și trebuie să găsim modalități de a o rezolva.

Mănâncă din farfurii mici nu mai mari de 25 cm și porții mici

Dimensiunile farfuriilor au crescut cu 25% din anii 1950, iar dimensiunile porțiilor au crescut în consecință. La urma urmei, nu numărăm întotdeauna caloriile din farfurie. Numărându-le aproximativ, poți vedea singur că mai sunt 50 dintre ele. Iar dacă iei în calcul cifra anuală, atunci primești cu 2,5 kg în plus.

Numără încet până la 10 înainte de a țipa la oricine

Despre cât de greu este să te înfrânezi, să nu izbucnești în plâns, acesta este un subiect dureros care îngrijorează diferite națiuni în orice moment. Deoarece problema este asociată în principal cu riscul unui atac de cord în câteva ore, cu o creștere bruscă a zahărului din sânge, cu o exacerbare a bolilor cronice, inclusiv cu ulcerul stomacal sau duodenal și multe altele. Nu e de mirare că ei spun că toate bolile sunt de la nervi.

Notă tot ce mănânci timp de 10 zile

Fă fotografii cu telefonul mobil, folosește aplicația sau pur și simplu captează tot ce ai mâncat. Urmăriți tot ceea ce puneți în gură la micul dejun, prânzul, cină și urmăriți fiecare gustare de-a lungul zilei. Cu o probabilitate mare, vei deveni mai atent la fiecare produs și vei începe să mănânci alimente mai sănătoase.

Asigurați-vă că vă înscrieți la 10 cursuri de yoga

Yoga – este o alimentatie sanatoasa, armonie a corpului, gandire pozitiva si respingerea exceselor. Practicând yoga, nu numai că îți vei îmbunătăți sănătatea fizică, ci vei dobândi și liniște mentală și fizică.

Cu siguranță, respirație adecvată, meditație, posturi adecvate – va deveni o distracție preferată și o modalitate de a rezolva problemele fizice și mentale. În plus, vor exista mai multe șanse de a vă îmbunătăți sănătatea, deoarece aceste activități pătrund adânc în viața noastră. Practica regulată de yoga îmbunătățește somnul, reduce stresul, ameliorează durerile de spate și îmbunătățește starea de spirit.

Programați în curând 10 vizite la medic 

Mamografie

O vizită la ginecolog

Verifică fiecare parte a corpului tău cu un dermatolog

Fă o colonoscopie (după 50 de ani)

Bone Density Scan

Control dentar

Vaccinări

Control anual cu un medic generalist sau medic de familie

Obișnuiește-te să te relaxezi în weekend

Fă-ți o pedichiură înainte de weekendul viitor!

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.