Facebook Pixel

vitamine pentru reabilitare după meningită

vitamine pentru reabilitare după meningită

Meningita − este o inflamatie a meningelor. Poate apărea ca o boală independentă sau poate fi o consecință a unei complicații a unei alte boli. Simptomele tipice pentru suspiciunea de meningită sunt: cefalee severă care nu dispare după anestezie, greață, vărsături, temperatură până la 40 de grade, somnolență, convulsii.

 

Videcare

 

Dacă bănuiți că ați putea avea meningită, sunați imediat o ambulanță. Aceasta este o boală gravă care necesită spitalizare imediată. La determinarea formelor virale și bacteriene de meningită, pacientul este plasat în departamentul infecțios. Dacă boala a apărut ca urmare a otitei medii purulente sau a sinuzitei − in departamentul ORL. Dacă se suspectează meningită tuberculoasă, pacientul va fi îndrumat către un dispensar de tuberculoză.

 

Temperatura ridicată este redusă de medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene. Cu o infecție bacteriană, sunt necesare antibiotice cu spectru larg. Meningita virală  este tratată cu agenți antivirali.

 

Căutarea în timp util a ajutorului specializat ajută la prevenirea răspândirii bolii într-o stare extrem de gravă și la minimizarea riscului de complicații.
Reabilitare

 

După terminarea tratamentului, pacientul trebuie supravegheat de un neurolog cel puțin 2 ani. Recuperarea organismului necesită o abordare integrată pentru a readuce toate procesele la normal cât mai repede posibil:

  • dieta. Este necesar să reporniți tractul gastro-intestinal. Trebuie evitate alimentele grase, sărate, condimentate;

  • fizioterapia. Masaj clasic și o serie de tehnici hardware diferite care sunt atribuite în mod individual;

  • exerciții de fizioterapie . Un specialist ajută o persoană să reface sistemul musculo-scheletic;

  • ergoterapie. Adaptarea gospodăriei este o etapă la fel de importantă a reabilitării. Persoanele care au trecut prin boala sunt nevoite sa isi schimbe stilul de viata pentru a se simti cat mai confortabil;

  • terapie cognitivă . Pentru dezvoltarea atenției, a memoriei și a gândirii logice.Vitamine pentru meningită

 

De asemenea, atunci când recuperați un pacient după o boală, este necesar să luați elemente și vitamine care pot readuce toate procesele din organism la normal. Cel mai eficient Grupul B de vitamine: B1, B6, B2.

Îmbunătățesc metabolismul tisular și au un efect tonic asupra sistemelor nervos și muscular. De asemenea, ajută organismul să se adapteze după tratament, îmbunătățind majoritatea proceselor biochimice din organism.

Saturarea organismului cu vitamine și elemente esențiale vă permite să accelerați etapa de reabilitare.

Conţinut
  • Videcare
  • Reabilitare
  • Vitamine pentru meningită
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.