Facebook Pixel

htp - ce este și cum să-l iau?

htp - ce este și cum să-l iau?

Astăzi vom vorbi despre un supliment precum 5 hidroxitripatofan sau 5-htp sau oxitriptan. Acesta este un nume nou pentru audierea noastră, dar a devenit deja popular în rândul unui anumit număr de clienți.
Ce este 5-htp – Acesta este un extract de Griffonia (Griffonia simplicifolia) - un arbust cățărător lemnos originar din Africa de Vest și Centrală. Adică este un preparat pe bază de plante absolut natural, care nu conține niciun aditiv nociv.
Tercele clinice pe 5-htp, efectuate în diferite condiții, au arătat că un efect pozitiv în tratament de depresie și anxietate atunci, atunci când există un deficit de serotonină. Poate fi eficient și pentru lipsa poftei de mâncare.


Doze 5-htp.
Pentru tratamentul depresiei, ar trebui utilizate 200 până la 300 mg de 5-htp pe zi, împărțite în 3 până la 4 doze, pentru a preveni posibilele greațe.
Contraindicații.Contraindicații.Contraindicații. span>
Nu luați împreună cu medicamente care utilizează inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei sau inhibitori ai monoaminooxidazei. p>

Aportul 5 -htp în timpul sarcinii și alăptării.
Există nu există informații despre siguranța medicamentului în timpul sarcinii și alăptării, așa că nu ar trebui să îl luați în aceste perioade .


Interacțiuni cu alte medicamente.
5-htp crește efectul citalopramului și clomipraminei, în timp ce carbilolul crește biodisponibilitatea 5-htp.


Reacții adverse ale organismului.
Când se iau doze mari de hidroxitriptofan (200-300 mg pe zi), vărsăturile sunt cel mai frecvent fenomen, dar pentru a-l evita, este necesar să se împartă această doză în 3-4 doze. De asemenea, pot fi observate diaree, dureri abdominale, dureri de cap ușoare, somnolență.
Dar aceste reacții adverse pot fi evitate prin administrarea de doze mai mici de – 100 – 200 mg. Nu încercați să vă îmbunătățiți starea dintr-o dată, faceți totul treptat și totul va funcționa pentru dvs. Sănătate!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.