Facebook Pixel

htp - pastile „fericire”

htp - pastile „fericire”

Triptofanul acid esențialeste ingerat cu alimente, pt. de exemplu, cu lapte, nuci, curcan, banane.

Lipsa triptofanului ne afectează imediat sănătatea. Există întreruperi în activitatea inimii, depresie, dureri de migrenă, disconfort.

5 htp este una dintre formele aminoacidului Triptofan, care este responsabil de producerea serotoninei.

Serotonina este o substanță  care este necesar pentru creier și cantitatea sa suficientă în organism, aceasta este o garanție a unei stări excelente de bine, a încrederii în sine și a zilei de mâine.

5 htp este complet sigur și, ceea ce este mai important, este nu are efecte secundare, doar iti ofera buna dispozitie si amelioreaza complet anxietatea, reduce pofta de mancare.

Combinatia de plante (radacini de ginseng siberian, cires de iarna si suma), aminoacizi, minerale si vitamine fac 5 htp o sursă din care organismul însuși produce grupe de substanțe care au efect sedativ sau stimulator.

Efectul acestei substanțe asupra sănătății umane este încă în studiu, se fac experimente și diverse experimente, dar rezultatele deja obținute indică faptul că luând 5 htp poți:

  1. Găsi liniște sufletească.
  2. Dormi un somn liniștit și sănătos.
  3.   Pentru a depăși agresivitatea și iritabilitatea.
  4.  Nu mai mâncați tot ce apare sub braț (nu doar pentru că foamea chinuie, ci și pe sol nervos).
  5.  Scăpa de depresie și, prin urmare, crește capacitatea de lucru.

 

Efectul medicamentului vine rapid și minute după 20 - ai o dispoziție grozavă și un sentiment de încredere că viața este un succes!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.