Facebook Pixel

alimente de evitat

alimente de evitat

Mâncare de evitat.

  1. Flocele de porumb la microunde. Dacă vă place să vizionați un film seara, încovoiat încovoiat într-un fotoliu și strângând floricele proaspăt făcute, ar trebui să te gândești la ce ulei și în ce fel este mai bine să gătești aceste floricele. Cea mai sănătoasă alegere – acesta este ghee (unt de lapte de bivoliță) sau ulei de cocos și este mai bine să-l gătiți nu în cuptorul cu microunde, ci într-o tigaie acoperită cu un capac. Suprafața interioară a pungilor de floricele de porumb este formată din substanțe care se descompun sub acțiunea de inducție a cuptorului cu microunde și formează ca produs secundar acid perfluorooctanoic, care este un puternic cancerigen.
  2. Basturma (carn de vită jerky) este promovată ca o sursă excelentă de proteine; o alegere bună pentru o gustare dacă îți pasă de sănătatea ta. Dar nu totul este atât de simplu: basturma fabricată industrial conține nitriți – săruri ale acidului azot, în cantități mult mai mari decât alte produse. Nitriții sunt cancerigeni, dar sunt folosiți pe scară largă în producția de basturma, deoarece dau cărnii o culoare frumoasă și bogată și servesc ca un excelent conservant. Dacă vrei să te bucuri de carne de vită necancerigenă, este mai bine să nu fii leneș și să o gătești singur la cuptor.
  3. Conserve. De mulți ani există o dezbatere cu privire la măsura în care Bisfenolul A (un stabilizator din plastic) utilizat la fabricarea recipientelor afectează produsul conținut în acestea. Toxicitatea Bisfenolului A a fost dovedită prin studii, dar nu toți producătorii îi recunosc efectul asupra produselor alimentare și continuă să-l folosească. Producția de consum – cumpărați conserve care menționează clar că ambalajul nu conține BPA.
  4. Alimente OMG. S-au spus multe despre această problemă. Un lucru este clar – OMG-urile sunt rele. Producătorii, în special companiile mari, înșală adesea și nu indică pe ambalaj că produsul conține OMG-uri. Prin urmare, cumpărați numai produse care menționează clar că nu conțin OMG-uri pe ambalaj.
  5. Cola. Mulți oameni iubesc această băutură, dar data viitoare Înainte să bei, gândește-te la asta. Culoarea maro distinctă a cola este obținută prin adăugarea unui colorant care conține compuși cancerigeni. În plus, producătorii de cola folosesc sirop de porumb bogat în fructoză ca aditiv de aromă, care accelerează dezvoltarea cancerului.
  6. Produse dietetice (scăzut în grăsimi, calorii scăzute)
  7. puternic>. Problema este că nu numai că aceste alimente nu vă vor ajuta să pierdeți în greutate, dar vă pot crește și riscul de cancer, deoarece conțin înlocuitori cancerigeni de zahăr, cum ar fi aspartamul. Pe de altă parte, excesul de greutate poate contribui și la dezvoltarea cancerului. În acest caz, te confrunți cu o alegere dificilă, dar mai există o cale de ieșire. Dacă sunteți hotărât să slăbiți și să vă îmbunătățiți sănătatea, mâncați doar alimente 100% organice și faceți exerciții fizice. O poți face!
  8. Snack-uri crocante (chips-uri, crutoane etc..d.). Această bunătate este suficientă în orice magazin. Toate acestea sunt delicioase, dar, din păcate, nu sunt utile. În procesul de prăjire la temperaturi ridicate, și așa se obține „crocant”, se formează substanțe cancerigene – acrilamidă și glicidamidă.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.