Facebook Pixel

Săpun negru african și alte rețete africane din patrimoniul nubian

Săpun negru african și alte rețete africane din patrimoniul nubian

Nubian Heritage în ciuda titlului, – Brand american. A fost fondată în 1992 de doi absolvenți de facultate care, dorind să câștige bani în plus, au început să producă săpun după rețete africane autentice. Pentru a face acest lucru, nu au avut nevoie de tehnologii speciale, iar primele loturi de produse au fost realizate în condiții artizanale. Iar ideea unui startup s-a dovedit a fi foarte reușită – Secretele străvechi de frumusețe testate în timp, combinate cu ingrediente naturale organice, au atras clienții și au făcut din Nubian Heritage una dintre cele mai importante mărci de cosmetice naturale și organice din lume. Acum este o producție de înaltă tehnologie, cu o gamă largă de produse și un sistem de control al calității.

Dar primul produs cu un nume aproape mistic – African Black Soap. Este disponibil în două tipuri – în solid și lichid (gel de duș).

 

Sapun negru cu rețetă este împrumutat de la vindecătorii africani care au folosit un amestec de cenușă de palmier, ulei de cocos, gudron, psyllium și tamarind pentru a îngriji pielea grasă, pentru a trata acneea, eczema, acneea și psoriazisul. Apropo, săpunul modern ajută și la simptomele enumerate, are un efect antiinflamator și detox. Ovăzul organic adaugă un efect de exfoliere ușor săpunului, în timp ce uleiul de chia hidratează delicat pielea. Rețeta populară este suplimentată cu vitamina E – „vitamina frumuseții”, care favorizează regenerarea pielii și încetinește procesul de îmbătrânire.

 

 

Faptul că săpunul este natural se simte imediat ce îl iei în mâini. Ca orice săpun organic, nu face spumă prea mare. Iar spuma de la el – gri. Spre deosebire de săpunul obișnuit, nu usucă pielea datorită conținutului de uleiuri esențiale. Are o aromă plăcută de caramel.

 

Al doilea ca popularitate din Nubian Heritage produs , cel puțin în Ucraina, –mască reparatoare pentru păr uscat și deteriorat cu cânepă indiană și ulei de tamanu. Aceasta este o mască foarte hrănitoare, așa că, deși este recomandat să o aplici timp de 45 de minute, pentru părul normal sunt de obicei suficiente 10-15 minute pentru a obține un efect bun. Masca face părul sănătos, neted și strălucitor. După aplicarea acestuia, acestea sunt perfect pieptănate.

Efectul măștii nu se pierde la următoarea spălare a părului, deci poate fi folosită periodic. Vara este suficient să-l aplicați o dată la două săptămâni, iarna este posibil mai des – o dată pe săptămână.

 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.