Facebook Pixel

Formula antioxidantă Solgar

Formula antioxidantă Solgar

În ritmul Marelui Loc, astăzi avem probleme cu disponibilitatea produselor alimentare, îmbogățite cu vitaminele și mineralele necesare. Cel mai adesea, există o lipsă de discursuri maro, ceea ce duce la moarte Sunt sănătos și voi deveni un organism în ansamblu.  La fel este confuzia mijlocului navkolishny, gazele umflate și o mulțime de alți oficiali neprietenos – totul este să ducă la formarea radicalilor liberi, cum ar fi distrugerea celulelor corpului nostru și provocarea vremurilor de demult. Pentru a lupta împotriva radicalilor liberi, organismul are nevoie de antioxidanți. Complex unic vіd  Solgar «Formulă de antioxidant» dіє vіrazu în două linii drepte. În primul rând, pentru o gamă largă de rahunok, componentele atent selectate în cea mai viabilă calitate a vinurilor oferă organismului nostru o bogăție de elemente necesare. La depozitul de vitamine Solga «Formulă antioxidantă» introduceți:

  • vitaminele C, A, E, B;
  • minerale – cupru, zinc, seleniu, mangan, calciu;
  • extracte de roslinnі – ginkgo biloba, sprirulina, gotu kola, ciulin de lapte, proticianidine sumish, ceai verde, vin roșu și pknogenol;
  • aminoacizi – L  - cisteină, L – glutation, taurină.

Prin – altul, ajutând la rezistența atacurilor radicalilor liberi, oscilki toate componentele și antioxidanții.  Mirosul de păstrare a tinereții și, de asemenea, protejează organismul de factorii negativi ai mediului.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.