Facebook Pixel

Antioxidanți vara și nu numai!

Antioxidanți vara și nu numai!

Antioxidanții Solgar – este un complex indispensabil de vitamine și microelemente pentru toți cei care doresc să evite îmbătrânirea prematură. O protecție cuprinzătoare este necesară pentru piele, păr, iar organismul trebuie să o primească nu numai din produse cosmetice, ci și din interior.

Antioxidanții Solgar constau din minerale de înaltă calitate, vitamine, aminoacizi, precum precum și extracte de plante care interacționează optim între ele, sporind proprietățile benefice.

Momentul cel mai periculos pentru piele – vară. Vara, pielea trebuie protejată. Fiecare fată de peste 25 de ani ar trebui să se gândească la efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete, care duce la îmbătrânirea prematură a organismului.

Regula este simplă – dacă nu doriți ridurile timpurii, atunci vara trebuie să luați complexe de antioxidanți. Atunci când alegeți un complex de vitamine, este mai bine să acordați preferință unui producător de încredere și de încredere, cu o bună reputație. Compania Solgar este un astfel de producător și produsele sale sunt prezentate în magazinul online Biotus la cele mai bune prețuri și cu livrare în toată Ucraina. Vino la noi pentru medicamente originale de înaltă calitate.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.