Facebook Pixel

Ce este arginina?

Ce este arginina?

Arginina, unul dintre cei mai cunoscuți aminoacizi . El este cel care are cel mai activ rol în structura proteinelor – care sunt fundamentale pentru viață. Pe de o parte, furnizează organismului azot și, pe de altă parte, îndepărtează excesul acestuia, eliberându-l de produșii de degradare ai proteinelor reziduale.

Oamenii de știință au demonstrat că oxidul nitric este pur și simplu necesar pentru activitatea vitală a organismului nostru, iar producția sa este complet dependentă de arginină. O mică eroare în organism și o deficiență de arginină vor afecta sănătatea generală în general. La urma urmei, oxidul nitric este implicat fără excepție în toate procesele metabolice din organism. Producția de hormoni și enzime, dezvoltarea masei musculare și a activității sexuale, sănătatea sistemului nervos și imunitar depind de aceasta și, prin urmare, în mod specific de Arginina.

Promovează arderea grăsimilor și în același timp crește masa musculară, fapt pentru care sportivii și culturiștii îl iubesc atât de mult.


Arginina vine la noi cu mâncare. Cea mai mare parte se găsește în nuci și semințe, se găsește și în carne, pește și fructe de mare și destul de mult în cereale și leguminoase. Dar o cantitate suficientă din ea se poate datora doar unei alimentații echilibrate și a unei sănătoase. stilul de viață.

Dacă vârsta ta este peste 40 de ani sau ritmul tău de viață este departe de a fi perfect, ar trebui să folosești arginina sub formă de Suplimente alimentare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.