Arginina

Arginina

Arginina – este cel mai puternic acid cardiac cunoscut până în prezent. Arginina poate scădea nivelul colesterolului, iar la persoanele cu niveluri ridicate de colesterol, această substanță promovează o microcirculație sănătoasă, care previne formarea cheagurilor de sânge. Astfel, putem spune că arginina protejează persoanele care au o predispoziție de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Arginina formează oxid nitric, care îmbunătățește fluxul sanguin și aceste proprietăți ale substanței sunt utilizate activ în medicină (și în ambulanță de urgență). ajutor) în toată lumea.

Acest aminoacid este indispensabil și în procesele de recuperare după leziuni, în vindecarea rănilor, precum și în apărarea imună puternică necesară a organismului. Arginina – aceasta este o "constructie" excelenta un material care susține țesutul muscular și se poate transforma și în ornitină (tot un aminoacid), care la rândul său stimulează producția de hormon de creștere.

Lista proprietăților utile ale argininei este foarte largă. S-a dovedit că această substanță încetinește dezvoltarea tumorilor, ajută perfect la detoxifierea ficatului și, de asemenea, elimină tulburările la nivelul rinichilor.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.