Facebook Pixel

Șampon Avalon

Șampon Avalon

Produsele  ale companiei americane Avalon Organics se află acum în Ucraina. Luați, de exemplu, șampoanele de la Avalon Organics.

Nu există substanțe chimice nocive în compoziția lor, ci doar substanțe naturale . Precum: uleiuri de măsline, lavandă, extracte de gălbenele, mușețel și rădăcină de igname sălbatice etc.

Fiecare dintre aceste componente rezolvă o problemă specifică.

Preveniți  deteriorarea părului, isi intaresc structura uleiului de jojoba, grau, aloe, incluse in  compozitia sampoanelor.

Vitamina E adauga volum si hidrateaza perfect.

Șampoane Avalon Organics care conțin ulei de măsline și  semințele de struguri, doar o mană divină pentru părul deteriorat și uscat,

restaurează  echilibrul pielii și saturează părul cu umiditatea necesară.

Uleiul esențial cu extract de mușețel îndepărtează excesul de sebum , astfel încât acest șampon va fi util pentru părul gras.

Șampon cu complex de biotină, format din vitamina B și o cantitate imensă de proteine, uleiuri curative, extracte și vitamine, se îngroașă, întărește structura firul de păr și rădăcinile, hrănește pe deplin și le face ascultătoare.

Șampoanele au o aromă plăcută și efect de vindecare, deoarece. cu utilizarea regulată, problemele asociate cu părul sau scalpul dispar treptat.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.