Facebook Pixel

Biotina - vitamina frumuseții

Biotina - vitamina frumuseții

Aspectul nostru, starea pielii, părului și unghiilor depind direct de starea corpului în ansamblu și de saturația acestuia cu vitamine. Roșeață, exfoliere a pielii, păr și unghii subțiri, fragile – acesta este un motiv bun pentru a fi testat și a începe tratamentul.

Biotina – este o vitamina care apartine grupei B. Lipsa ei afecteaza sanatatea pielii (uscaciune, inflamatie si roseata), caderea parului si aspectul parului gri. O cantitate suficientă de biotină în organism poate încetini procesul de îmbătrânire.

Biotina din corpul uman este produsă independent, parțial de microflora intestinală benefică, și parțial absorbită din alimente. Deficiența se poate forma din cauza funcționării defectuoase a intestinelor, din cauza utilizării antibioticelor sau a altor medicamente   sau din cauza malnutriției. Din păcate, cei mai mulți dintre noi acum mănâncă prost, în plus, mediul și stresul au și un impact negativ. title='Biotin'> Preparatele cu biotină vor veni în ajutor, care sunt acum produse de aproape toate produsele farmaceutice cunoscute. companii.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.