Facebook Pixel

Beneficiile și daunele vitaminei B7

Beneficiile și daunele vitaminei B7

Biotina despre care poate ați auzit ca fiind vitamina B7 sau coenzima R. Această vitamină este bună pentru întregul organism, este implicată în multe procese metabolice și poate fi găsită în multe alimente, iar biotina este, de asemenea, produsă în intestinele împreună cu bacteriile benefice -probiotice.


Vitamina B7

Cu o lipsă de biotină, organismul suferă de oboseală rapidă, iritabilitate, insomnie, nervozitate și anxietate constantă și panică. Dar trebuie luat cu prudență, deoarece persoanele care suferă de intoleranță și sensibilitate severă la vitamina B7 pot face alergii, erupții cutanate și urticarie.


Este de spus că fiecare organism uman are nevoie de biotină, deoarece este implicată în metabolismul acizilor grași, face parte din multe enzime care reglează metabolismul proteinelor și grăsimilor și produce colagen. span>

Din cauza lipsei de vitamina B7, starea părului se poate agrava - căderea, fragilitatea și aspectul parului gri, culoarea pielii se va schimba, dermatita si eczema, depresia si oboseala vor incepe.

Biotina poate fi găsită în alimente precum:

 

Cum se absoarbe vitamina B7?

Coenzima R este perfect absorbită prin procesul digestiv, deoarece o anumită cantitate de biotină se formează direct în tractul intestinal uman.
Dar există substanțe care interferează cu buna absorbție a vitaminei B7, de exemplu, albușurile crude secretă avidină, și, la rândul său, încetinește procesul de producere a biotinei de către organism. Proteina procesată, dimpotrivă, împiedică eliberarea avidinei și o distruge complet.

Abuzul de alcool afectează negativ absorbția biotinei de către organism, deci trebuie să te limitezi în consumul excesiv de alcool.

Beneficiile vitaminei B7 pentru păr

Știați că biotina este, de asemenea, necesar pentru a menține frumusețea generală și sănătatea părului în sine. Pentru ca acțiunea sa să fie eficientă, trebuie să o însoțiți cu utilizarea produselor naturale, adică să vă revizuiți cu seriozitate dieta și să vă ajustați după cum este necesar.

Suplimentul alimentar cu biotină este popular în rândul fetelor deoarece poate îmbunătăți starea părului, și anume pentru a adăuga volum, întări, reduce riscul de cădere a părului și de albire precoce. Chiar și mulți specialiști, dermatologi și pediatri recomandă biotina pentru tratarea unui număr de boli și pentru accelerarea creșterii părului.

Apropo , după ce am făcut câteva studii, s-a constatat că vitamina B7 a îmbunătățit cu adevărat starea părului, mai ales la fete -părul a început să cadă mai puțin și au apărut noi foliculi de păr. Trebuie spus că o deficiență de biotină, conform cercetărilor, poate duce cu siguranță la privarea părului unei persoane pe cap.

Contribuie vitamina B7. la pierderea în greutate?

strong>

Efectul pierderii în greutate cu o deficiență de biotină nu se va realiza, deoarece lipsa acestei substanțe provoacă oboseală, insomnie și oboseală, care, dimpotrivă, poate duce la creșterea în greutate. Dar biotina are în continuare un efect pozitiv asupra normalizării greutății, normalizează nivelul zahărului din sânge, ajută și la controlul poftei de mâncare și nu te face să simți foame. Adăugați alimente bogate în vitamina B7 în dieta dvs., a căror listă o puteți găsi mai sus.

 

Biotina joacă într-adevăr un rol foarte important în sănătatea noastră, după ce am învățat toate funcțiile sale pozitive, putem lua în siguranță vitamina B7, dar numai după consultarea unui medic pentru a obține cele mai pozitive rezultate.

 Acest articol a fost scris de scriitorul personalului Biotus.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.