Facebook Pixel

Care este valoarea săpunului negru?

Care este valoarea săpunului negru?

Ai auzit vreodată de săpun negru? Dacă nu, atunci sunteți aici.
Cel puțin numele instrumentului v-a atras deja interesul. Asta este adevărat. La urma urmei, suntem cu toții obișnuiți să vedem săpun în culori strălucitoare și forme diferite. Mai târziu, săpunul lichid a apărut în sticle frumoase.
Dar săpunul natural a fost întotdeauna o prioritate. Să presupunem că săpunul de gudron este foarte popular datorită proprietăților sale vindecătoare și a rezultatelor după utilizare.

 

Dar a apărut un alt instrument valoros - negru african săpun. Acesta este un produs unic prin rețetă, care este produs în Africa, și anume în partea de vest a continentului. Săpunul negru african este cunoscut în întreaga lume, deoarece are proprietăți cosmetice și medicinale. A devenit interesant modul în care acest săpun devine negru.


Ingredientele săpunului african

Ca bază de săpun negru, se folosește cenușa sau cenușa, care se obține prin arderea nucilor de shea, a frunzelor de palmier și a boabelor de cacao. După acest proces, amestecul este bine uscat și măcinat până se obține un amestec omogen. Ca urmare a tuturor, ar trebui să se obțină o masă întunecată, întunecată.

 

Este cenușa este produsul principal pentru Săpun african, deoarece oferă proprietăți vindecătoare săpunului . La amestec se mai adaugă uleiuri naturale de nucă de cocos și palmier, unt de shea, vitamina E, suc de aloe – toate acestea protejează pielea de îmbătrânirea timpurie și ridurile, fiind un antioxidant puternic.

Compoziția săpunului poate include și o varietate rară de banane, ceea ce face ca acest produs să fie unic.

 

Produsele de mai sus suferă o prelucrare și măcinare specială, după care se obține produsul - săpun negru. Mai târziu apare într-o stare rară.

 

Utilitatea Săpun african și proprietăți cosmetice

Datorită faptului că săpunul conține numai produse naturale și substanțe medicinale, hidratează pielea și o face moale, în timp ce vitaminele A și E fac pielea frumoasă, netedă și încetinește procesul de îmbătrânire.

Datorită substanțelor benefice, oferă pielii o strălucire naturală. Nu provoacă alergii, nu usucă pielea feței și corpului, o hrănește și o hidratează. În cazul utilizării prelungite, îndepărtează erupțiile cutanate, punctele negre, ameliorează roșeața și previne apariția de noi formațiuni ale pielii. Potrivit pentru cei cu tenul gras. Cu toate acestea, persoanelor cu piele mixtă până la uscată li se recomandă să folosească săpun negru.

 

Este de spus că săpunul negru este cel mai adesea folosit doar ca produs cosmetic pentru piele. Săpunul african nu este potrivit pentru păr, deoarece poate usca și deteriora părul și scalpul.

Unii cosmetologi recomandă să facă măști pe bază de săpun negru prin adăugarea altor ingrediente, miere, argilă albă, ouă și alte produse care sunt destul de ușor disponibile.


Săpunul negru poate fi făcut acasă, dar unele dintre ingrediente vor trebui înlocuite, deoarece nu se găsesc pe rafturile magazinelor.

 

Pentru aceasta avem nevoie de:

  • 100 de grame de bază de săpun african

  • 1 linguriță cărbune activ

  • ½ lingurita ulei de cocos

  • 5 picături de ulei esențial de arbore de ceai

Amestecați uleiul de cocos, uleiul esențial și baza de săpun, apoi aduceți-o la o masă netedă și adăugați pudră de cărbune activat. Acest amestec trebuie turnat în forme și lăsat să se întărească.

Proprietățile unui astfel de săpun negru vă vor mulțumi nu mai puțin decât săpunul african.

Dar merită să ne amintim că unele ingrediente din săpunul african sau de casă pot provoca reacții alergice. Prin urmare, vă recomandăm să vă testați pielea pentru efectele anumitor componente ale produsului pentru a evita consecințele neplăcute.


Articolul a fost scris de scriitorul Biotus

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.