Facebook Pixel

Proiectul caritabil BIOTUS & STARENKI se va desfășura în perioada 15-31 august

Благотворительная акция Биотус

Ne face plăcere să anunțăm că în perioada 15 august - 31 august, clienții BIOTUS devin automat participanți la proiectul caritabil. În această perioadă, vom trimite 1 grivne. de la fiecare 100 UAH. în comenzile dvs. plătite -pentru achiziționarea de măști medicale de protecție pentru vârstnici, care sunt înregistrate la centrele teritoriale de protecție socială a populației.

Seturi de măști medicale vor fi achiziționate și la începutul lunii septembrie transferate către fundația STARENKI, o echipă de voluntari care se ocupă de bătrâni singuri. Fundația formează pachete speciale de asistență și le livrează persoanelor cu vârsta peste 60 de ani cu o pensie de până la 2.000 UAH. pe lună., fără copii, nepoți și alte rude care acordă asistență.

Vârstnicii sunt tocmai categoria care are nevoie de îngrijiri speciale și este cel mai expusă riscului în perioada pandemiei de coronavirus. Echipa BIOTUS a decis să organizeze astfel de promoții în mod regulat, donând fondurile necesare pentru a proteja și menține sănătatea celor care au cea mai mare nevoie.

Fă cumpărături până pe 31 august, iar de restul ne vom ocupa noi. !

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.