Blogger și prezentatoare TV Diana Gloucester: „Spirulina mă ajută să-mi mențin imunitatea – când simt că mă îmbolnăvesc”

Blogger și prezentatoare TV Diana Gloucester: „Spirulina mă ajută să-mi mențin imunitatea – când simt că mă îmbolnăvesc”

Ai propriul tău magazin, ești blogger, actriță. Cum faci totul? Cum jonglați cu atâtea proiecte, având în vedere perfecționismul dvs.?

Se pare că pot face totul. Am totul" – asta este mult mai mult decât reușesc încă să fac.  Principalul hack de viață – este să prioritizezi și să realizezi că, din păcate, nu există nicio cale fără victime.

În fiecare zi sacrific ceva – de la sănătate la comunicarea cu familia, rudele. Dar îmi ating obiectivele pe care mi le-am propus.

Cum merge de obicei ziua ta?

Treziți-vă în  7 – 7.30. Nu dorm niciodată mai mult decât înainte de 8:30.  În primul rând, exercițiul, pe care îl practic de câțiva ani, apoi un duș. Verific Instagram, e-mail, răspund la comentariile YouTube – cum fara ea. Apoi totul depinde de proiectele la care lucrez. De exemplu, merg la filmările serialului, iar apoi la atelier (acolo merg aproape în fiecare zi). Seara am antrenament, iar înainte de asta, câteva întâlniri în oraș. Desigur, filmare video – Am videoclipuri YouTube postate constant de trei ori pe săptămână.

Din fericire, programul meu este gratuit și nu stau la birou între orele 9.00 și 18.00. aflate sub control autorități.

Aderați la regim?

The regimul este foarte important pentru mine – Încerc să mă ridic și să mă culc în același timp. Luminile stinse, de obicei la miezul nopții sau la unu. Când crezi că ești o bufniță – este foarte greu să schimbi regimul. La școală, eram o bufniță de noapte groaznică: m-am trezit fără tragere de inimă, m-am culcat târziu. Am fost o bufniță de noapte până am luat decizia că vreau să fiu o persoană matinală, voiam să mă trezesc devreme și să mă simt grozav. La început, n-am putut adormi decât la trei dimineața, dar creierul a început să se obișnuiască treptat, realizând că activitatea creierului și fizică se diminuează. Mod – este ceea ce ajută la organizarea ideilor abstracte și la un rezultat concret.

Luați micul dejun?

Da, aceasta este cea mai importantă masă a zilei. Chiar și când mă trezesc la 4 dimineața,  reușesc să fac fulgi de ovăz, să arunc tot ce este în frigider – fructe de padure, banane, branza de vaci. Micul dejun ar trebui să fie foarte satisfăcător. Toată lumea se încântă când aud de aceste combinații, dar îmi place foarte mult.

Ce zici de 1,5 litri de apă pe zi?

Beu mai multe pahare de apă dimineața și în timpul antrenamentului. Dacă stau acasă toată ziua, beau mai mult. Dar dacă e o zi ca azi, când alerg prin oraș, pur și simplu nu am timp. Nu-mi pot imagina cât de active bea fetele 1,5-2 litri de apă în fiecare zi. De exemplu, este foarte distragător și deranjant în timpul filmărilor.

У тебя замечательная фигура, как поддерживаешь такую форму?

În primul rând, fac sport. În al doilea rând, eu însumi sunt foarte activ. Fac pantofi cu tocuri profesional de trei ori pe săptămână. Acesta este un fel de dans cu tocuri foarte înalte. El este foarte complicat. Durează aproximativ 1,5 ore, plus o dată pe săptămână mă antrenez în sală cu un antrenor.

Numiți 5 alimente pe care le puteți găsi întotdeauna în frigider .

Hrișcă, pui, smântână, avocado și lapte.

Cu un asemenea ritm de viață și gustări constante „pe fugă”, mănânci vitamine în plus?

Eu folosesc spirulina. Acestea sunt alge comprimate. Conține o cantitate imensă de vitamine, aminoacizi, minerale, precum și enzime grase polinesaturate esențiale. Este spirulina care mă ajută să mențin imunitatea – când mi se face rău, iau o doză dublă și se îmbunătățește.

Frumusețe

Numiți trei mituri despre frumusețe pe care le-ați infirmat deja pentru dvs.

Mitul meu preferat – Acesta este ceva pe care nu vă puteți spăla părul în fiecare zi. Dacă ai un cap gras a doua zi – nicidecum capul meu. Aceasta este o prostie totală. Chiar și atunci când aveam părul lung, mă spălam în fiecare zi, iar părul nu mi se usca și nu cădea.

Mitul #2 – Toți bloggerii au pielea perfectă. Vă spun cum să obțineți această piele perfectă: mergeți la fereastră, luați camera, puneți-o în fața dvs. și – voilà: desigur, pielea devine perfectă.

Mitul #3 – poți să ridici presa într-o săptămână. Acest lucru nu este posibil în 7 sau 30 de zile. Totul depinde de caracteristicile corpului fiecărei persoane, de metabolism și de antrenament constant.

Dacă ți s-a spus că zbori într-o călătorie lungă. și trebuie să luați doar cinci fonduri de frumusețe. Ce ai lua?

Mască hidratantă, ulei de arbore de ceai, rimel, șervețele mate și pastă de dinți.

Cel mai bun sfat de frumusețe pe care l-ați primit vreodată?

Acest sfat mi-a fost dat de o cosmeticiană în copilărie : „Nu vă puteți usca fața cu prosoape obișnuite. Trebuie să folosești unică folosință. La început am râs, dar când am început să urmez sfaturile, nici nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Cert este că microbii rămân pe prosop, iar ștergându-ne cu ei, nu facem decât să creștem inflamația. De atunci, nu îmi usuc niciodată fața cu un prosop obișnuit. Am mereu o rolă de șervețele de hârtie la îndemână.

Conţinut
  • Ai propriul tău magazin, ești blogger, actriță. Cum faci totul? Cum jonglați cu atâtea proiecte, având în vedere perfecționismul dvs.?
  • Cum merge de obicei ziua ta?
  • Aderați la regim?
  • Luați micul dejun?
  • Ce zici de 1,5 litri de apă pe zi?
  • У тебя замечательная фигура, как поддерживаешь такую форму?
  • Cu un asemenea ritm de viață și gustări constante „pe fugă”, mănânci vitamine în plus?
  • Frumusețe
  • Numiți trei mituri despre frumusețe pe care le-ați infirmat deja pentru dvs.
  • Cel mai bun sfat de frumusețe pe care l-ați primit vreodată?
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.