Facebook Pixel

Bromelaina - agent antiinflamator, imbunatateste digestia

Bromelaina - agent antiinflamator, imbunatateste digestia

Bromelain - enzimă, viziune de ananas. Vіn Volodiє cu un spectru larg de divinitate și omițând cea mai cunoscută ca enzimă din plante, care crește activitatea fermentativă și ajută organismul cu scăderea nivelului de enzime din sucurile de plante, aderând în același timp la digestia proteinei și la asimilare. a organismului. Bromelain, de asemenea, crește eficacitatea antibioticelor în infecțiile respiratorii. Krym tsgogo, bromelaina poate fi anti-convulsii și zagoyuyuchu diyu. Studiile efectuate arată eficacitatea acestei enzime în tratamentul inflamației și inflamației urechilor, lumea mare, cu inflamații pe termen scurt, de exemplu, în leziunile sportive și ulcerele încordate. Bromelain Solgar se recomandă stagnarea în caz de deteriorare a gravării, precum și sub formă de terapie suplimentară pentru modificarea inflamației, umflarea și accelerarea reînnoirii țesutului.

sub ora o voi primi. (Pentru metoda de poluare a murăturii, luați-o cu o oră și ceva, iar pentru a reduce inflamația și umflarea, luați-o pe o coajă flămândă, cu cel puțin un an înainte de zi).

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.