Prin ce sunt diferite vitaminele pentru bărbați de cele pentru femei?

Prin ce sunt diferite vitaminele pentru bărbați de cele pentru femei?

Diferența dintre bărbați și femei este foarte mare și se manifestă literalmente în orice. Deci, dacă suntem atât de diferiți, înseamnă asta că nu putem lua aceleași complexe de vitamine?

În principiu, putem spune că bărbații și femeile au nevoie de aceleași vitamine și oligoelemente, diferența constă în doze și frecvența administrării.

p>

Bărbații au nevoie de mai puțin fier decât femeile, iar excesul de normă este destul de periculos. Dar jumătatea puternică are nevoie de bor mai mult datorită capacității acestui element de a reduce riscul de cancer de prostată (un indicator foarte grav - cu aproape 65%). Borul îmbunătățește, de asemenea, memoria și concentrarea. Un alt element important pentru bărbați – zinc, normalizează activitatea glandei prostatei. Aceste elemente sunt utile și pentru sănătatea femeilor, au nevoie doar de o concentrație foarte mică în organism.

Se crede că cele mai importante pentru bărbați sunt vitaminele B, A, C, E + acid lipoic, vitamina N și biotină ( vitamina H).

Cât de des trebuie să luați vitamine pentru bărbați și, de asemenea, ce fel de vitamine sau complexe ar trebui să fie, trebuie să aflați de la medicul dumneavoastră pe baza testelor și a stării dvs. actuale.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.