Facebook Pixel

Ce să-i oferi unui copil la o gustare?

Ce să-i oferi unui copil la o gustare?

Nutriționiștii pentru copii sunt unanimi: pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a unui copil de orice vârstă, este important să urmeze o dietă. Mâncatul la intervale regulate asigură buna funcționare a tractului gastrointestinal. La un bebeluș care este obișnuit cu o dietă, la un anumit timp se produce suc digestiv și apetitul crește. La o vârstă fragedă, se obișnuiește să hrănești un copil la fiecare 3-4 ore, pentru o vârstă mai înaintată optime sunt 4-5 mese pe zi.

Dar nu uitați că fiecare copil este individual: unii pot trece cu ușurință la un regim de 4 ori și pot mânca complet întreaga porție, alții preferă să mănânce porții mici, dar des.

Hrănirea haotică duce la încălcarea procesului digestiv și reduce apetitul, astfel încât copilul nu primește nutrienți împreună cu masa principală. O gustare sănătoasă este o mini-masă suplimentară care îl va ajuta pe bebeluș să-și satisfacă foamea și să-și umple rezervele de energie. Dacă alegeți gustarea potrivită, aceasta va umple organismul cu nutrienți și vitamine.

Ce puteți oferi unui copil în afară de pâinea sau brânză obișnuită? Îți oferim mai multe opțiuni gustări sănătoase, care nu sunt numai benefice pentru sănătate și dezvoltare, ci și ușor de utilizat și vor fi pe gustul bebelușului.

 

Opțiunea 1

Biscuiti pentru copii cu gust de ananas, spanac de la TM NurturMe. Aceste biscuiti de aer sunt special concepute pentru o alimentatie suplimentara pentru copiii de la 9 luni. Se dizolvă ușor și conțin o cantitate mare de calciu, proteine și vitamine. Spanacul din compoziție vă permite să întăriți sistemul imunitar, vederea și funcția intestinală. Ananasul acționează ca un tonic care stimulează sistemul imunitar.

 

Opțiunea 2

Gustare de fructe cu aromă de banane, cireșe, piersici și căpșuni de la ТМ YumEarth. Aceste gustări conțin extracte numai din fructe naturale care sunt cultivate în ferme. Bomboanele bio în formă de animale îi vor atrage cu siguranță pe cei mici, iar tu vei fi sigur că ai cumpărat un produs sănătos fără zahăr și cazeină (o proteină complexă).

 

Opțiunea 3

Prăjituri pentru dentiție Nurture Inc . Fursecurile sunt făcute din orez iasomie cu arome de afine și morcov violet. În ciuda faptului că acesta este un produs solid, este ușor de absorbit de organism și conține acizi organici care adaugă energie, precum și bacterii benefice pentru mucoasa gastrică.

 

Opțiunea 4

Marmeladă Plum Organics pentru copii cu piersici . Gummiele preferate de copii sunt făcute dintr-o varietate de fructe de pădure organice. Când bebelușul tău crește și își dorește ceva dulce, el poate fi tratat cu marmeladă dulce naturală cu un amestec de fructe de pădure și pectină. Pectina ajută la eliminarea toxinelor biogene din organism, scăzând nivelul colesterolului și stabilizează metabolismul.

Conţinut
  • Opțiunea 1
  • Opțiunea 2
  • Opțiunea 3
  • Opțiunea 4
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.