Facebook Pixel

Ce știm despre colagen?

Ce știm despre colagen?

CE ȘTIM DESPRE COLAGEN?

Acum auzim din ce în ce mai multe despre colagen , în special din reclame la produse cosmetice. Dar până acum, cei mai mulți dintre noi nu ne-am dat seama ce este, de ce avem nevoie de el, cum să îl folosim și, cel mai important, de ce?

Un pic de teorie: colagenul este o proteină tare, insolubilă și fibroasă, el alcătuiește una treime din proteinele din corpul uman. Colagenul funcționează în corpul nostru ca o componentă de susținere și de țesut conjunctiv. El este cel care oferă pielii noastre rezistență și elasticitate, așa cum se spune în cartea Dr. Daniel Sister „Your Hormonal Doctor” - „70% din pielea ta este colagen”. Vestea proastă pentru noi este că resursele noastre de colagen se epuizează în fiecare an, ceea ce duce la scăderea elasticității pielii și la apariția ridurilor.

 

Să decidem de ce avem nevoie de colagen, de exemplu, ultimii 15 ani în Europa progresivă au fost un „boom” incredibil. ; pe colagen, europenii îl folosesc sub toate formele - aplicat pe piele, adăugat în alimente (și chiar cafea), făcând băi cu colagen și, bineînțeles, luat ca supliment separat sub formă de pudră sau tablete.

p>

Pentru a fi sigur, uitați-vă la rezultatele studiilor Laboratorul COSderma, Bordeaux, Franța și Rousselot BVBA, Gent, Belgia, arată că administrarea de colagen timp de 8 săptămâni crește hidratarea și densitatea pielii de 1,5 ori.

p>

Acest efect a continuat timp de 12 săptămâni după oprire. S-a remarcat că în grupul de persoane care au participat la studiile Northeast Surgical Associates of Ohio Ltd., Independence, OH, SUA există au fost aleatoriu persoane cu ulcere pe termen lung iar rezultatele studiilor au relevat o schimbare pozitivă semnificativă a stării rănilor.

Despre principalul lucru - ce fel de colagen avem nevoie pentru rezultate vizibile și tangibile. Clasificarea principală împarte colagenul în două categorii principale:

Tipurile de colagen 1 și 3 - vă recomandăm să luați cu adaos de suc sau vitamina C în funcție de dimineață.

CE FACE?

Minimizează ridurile superficiale și profunde.

Crește elasticitatea și fermitatea pielii. p>

Îngroșă și oprește căderea părului.

Îmbunătățește circulația

Produce glicină pentru a ajuta la arderea grăsimilor în timp ce dormi.

Mărcile au opțiuni excelente pentru colagenul de tip 1 și 3 Neocell, Doctor Best, Formulele Jarrow și Viața la țară.

Colagenul de tip 2 este recomandat pentru a crește eficiența înainte de a merge la culcare pe stomacul gol.

Alcătuiește 50-60% din proteinele din cartilaj și 85-90 % de colagen din cartilajul articular.

Ajută la menținerea sănătății articulațiilor, spatelui și maxilarului.

Include acid hialuronic , condroitină și glucozamină.

Solgar, Reserveage Nutrition, Youtheory și Now Foods.

 

Există pe piață o gamă largă de suplimente de colagen, de exemplu, cu adăugarea de diverse arome placute, precum si vitamina C necesara unui rezultat vizibil.Pentru diverse preferinte si comoditati, colagenul este disponibil sub forma lichida sub forma, sub forma pastile, capsule gel sau pulbere.

p>

Surse:

https:// www.energeticnutrition.com/blog/2016/04/collagen-types-1-2-3-knowing-important-differences/

https://www.getthegloss.com/article/what-you-need-to-know-about-collagen

https: //www.medicalnewstoday.com/articles/262881.php

Autor: Biotus staff writer

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.