Facebook Pixel

Fructe minunate - acai

Fructe minunate - acai

Asai – cel mai bogat aliment în conținut de antioxidanți de pe Pământ. Este un medicament pentru bătrânețe, care acum este popular în întreaga lume.

Acai Suc de fructe de pădure folosit pe scară largă în cosmetologie, este un hidratant minunat pentru piele și păr.

Uleiul de acai este destul de rar, în special uleiul natural din semințe al fructelor de pădure în sine (și nu uleiul de măsline infuzat cu fructe de padure). Acesta este un produs cosmetic și medicinal indispensabil. Acasă, fructe de pădure – Brazilia, uleiul de acai este folosit pentru tratarea bolilor de piele. Din el fac măști, loțiuni și diverse loțiuni.

La gătit, fructele de acai sunt apreciate de gurmanzi pentru gustul lor deosebit. Mai mult, există mai multe păreri despre ceea ce seamănă această boabă: de la porumbei și mure, struguri roșii până la nuci cu ciocolată. Este un plus cu adevărat gustos la dieta ta zilnică.

Dar, totuși, principala utilizare a acai (fie că este proaspătă sau uscată, sub formă de suc etc.) – Este o luptă împotriva bătrâneții. Pentru femei, această boabă este indispensabilă în timpul menopauzei. Bărbații sunt sfătuiți să folosească acest supliment pentru prevenirea prostatitei și a impotenței.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.