Facebook Pixel

Coronavirus [COVID-19] - Principalul lucru pe care trebuie să-l știți!

Coronavirus [COVID-19] - Principalul lucru pe care trebuie să-l știți!

BIOTUS prezintă o traducere a unui videoclip despre virusul COVID 19, care a primit peste 22 000 0000 de vizualizări pe YouTube. Videoclipul a fost filmat de canalul & nbsp; Kurzgesagt – Pe scurt, este deja tradus în mai multe limbi și este acum disponibil pentru noi.

Acest videoclip este atât de bun încât chiar și copiii îl pot (și ar trebui) să-l vizioneze! Acest videoclip descrie în detaliu și în cea mai accesibilă formă ceea ce se întâmplă de fapt și, de asemenea, răspunde la întrebările:

  • Cum infectează un virus o persoană?
  • Care cale ia un virus? din momentul în care intră în organismul nostru până la infecția sau recuperarea completă?
  • Cum reacționează sistemul imunitar uman la virus?
  • Care este principalul pericol al COVID19 ?
  • Cum să nu permitem răspândirea virusului

Videoclipul explică de ce avem nevoie de carantină într-un mod simplu și clar: „Într-un pandemie rapidă, mulți oameni se infectează în același timp. Dacă numărul devine prea mare, asistența medicală nu va putea face față. Nu vor fi suficiente resurse, atât echipamente medicale, cât și dispozitive speciale care ar trebui să ajute. Oamenii vor muri nevindecați. Și cu cât medicii se îmbolnăvesc mai mult, cu atât nivelul de îngrijire medicală va scădea mai mult. Dacă acesta este cazul, atunci va trebui să luăm decizii groaznice - cine va trăi și cine nu. Pentru a preveni acest lucru, lumea, adică noi toți    ar trebui să facă ceva care va încetini pandemia»

Videoclipul descrie, de asemenea, acțiuni specifice pe care ar trebui să le urmați pentru a vă proteja pe dumneavoastră și familia de infecție -   „Oricât de banal pare, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne spălăm pe mâini. Săpunul este o armă destul de puternică. Coronavirusul se ascunde în ceea ce se numește „stratul de grăsime”. Săpunul dizolvă această grăsime. Următorul pas va fi distanțarea socială, care nu este foarte drăguță, dar necesară. Aceasta înseamnă: fără îmbrățișări, fără strângeri de mână. La un nivel superior, avem blocări care pot însemna orice, de la interdicții de călătorie la o regulă literală de a rămâne acasă.”

Și rețineți: în zile ca acestea, totul este real în mâinile noastre, ca în un sens literal și portabil! Așa că spălați-vă mâinile și rămâneți sănătoși. Al tău, BIOTUS - reședința oficială a vitaminelor

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.