Cyto Pharma - calitate și naturalețe

Cyto Pharma - calitate și naturalețe

Puțină istorie

В În 1971, Cyto Pharma și-a început activitățile. S-a specializat în fabricarea de medicamente. Pe baza activităților brandului de-a lungul mai multor decenii, s-a dovedit că produsele lor sunt produse de calitate cu substanțe naturale. De-a lungul timpului, produsele Cyto Pharma au fost apreciate de consumatorii din întreaga lume care duc un stil de viață sănătos.

Despre noi span>

Cyto Pharma este lider mondial în industria farmaceutică și medicală și o companie cu produse de înaltă calitate, recunoaștere la nivel mondial și patruzeci de ani de experiență în industrie.

Compania este cel mai mare producător din lume de o astfel de substanță ca amigdalina. Acesta este un supliment unic făcut din sâmburi de fructe. De asemenea, puteți întâlni un alt nume pentru acest produs, cum ar fi Laetrile, vitamina B17 sau Amigdalina. Dar numele cel mai des folosit este vitamina B17.

Alte mărci care fac produs cu amigdalină nu conțin calitate, puritate și structură . Cyto Pharma se angajează să ofere numai cele mai bune suplimente și medicamente pentru a sprijini sănătatea clienților săi.

Scopul companiei este de a dezvolta produse naturale cu cele mai bune calitate, respectând toate standardele de fabricație.

Despre produs

Deoarece Producția Cyto Pharma se bazează pe producția de vitamina B17, Amigdalina, atunci merită să vorbim despre asta mai detaliat.
Acest supliment este un produs alimentar dietetic unic care constă din două molecule de glucoză, o moleculă de acid cianhidric și o moleculă de analgezic . Aceste componente se găsesc în produsele naturale, cum ar fi fructele de pădure și fructele, trifoiul și fasolea.

Datorită proprietăților sale medicinale, amigdalina ajută oamenii să lupte împotriva tumorilor. De aceea, se numește vitamina antitumorală. Studiile de laborator au convins oamenii de știință că B17 este capabil să îmbogățească zonele afectate de tumori cu oxigen și, prin urmare, să mărească eficacitatea tratamentului tradițional. Dar, după ce au primit rezultatele studiilor, oamenii de știință au observat un efect diferit asupra tumorilor canceroase. Prin urmare, este imposibil să spunem că amigdalina distruge celulele 100%.

De asemenea, se recomandă utilizarea vitaminei B17 ca măsură preventivă pentru cei care suferă de boli cardiovasculare. Amigdalina îmbunătățește metabolismul și întărește sistemul imunitar. Produsul constă din mai multe ingrediente naturale și benefice: magneziu, celuloză microcristalină și extract de miez de caise.
Majoritatea experților recomandă să consumați 24 până la 35 de sâmburi pe zi, în fiecare zi. Printre alte produse în care puteți găsi amigdalina sunt grâu încolțit si hrisca. Cu toate acestea, cerealele procesate își pierd proprietățile vitaminice. Dar în timpul tratamentului termic, vitamina B17 este capabilă să reziste până la 300 de grade Celsius. B17 contine si seminte de capsuni si zmeura. Oamenii de știință au identificat și un agent anti-cancer, acidul elagic, în aceste fructe de pădure.

Numele menționat mai sus pentru vitamina B17, letril, este aceasta este o formare parțial sintetică a amigdalinei. Merită să distingem diferența dintre aceste două substanțe:

  1. amigdalina - miez de caise ;

  2. letril - un produs al industriei farmaceutice;

 Realizări ale companiei

Condusă de biochimistul Ernest Krebs, care a contribuit la produse, și anume la identificarea vitaminei B17 din sâmburi de caise, Cyto Pharma a fost prima companie care a reușit să obțină o licență pentru acest produs. De asemenea, a  creat formule, a proiectat procesul, a venit cu metode și tehnologie pentru producerea amigdalinei

Această companie desfășoară propria cercetare științifică, are o producție uriașă și un nivel ridicat de vânzări. De asemenea, Cyto Pharma poate fi dat drept exemplu ca companie care monitorizează calitatea produselor sale și introducerea de inovații.

Articolul a fost scris de către Scriitor al personalului Biotus. 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.