Facebook Pixel

Ar trebui să-i dau copilului meu vitamine?

Ar trebui să-i dau copilului meu vitamine?

Copiii se confruntă acum cu trei întrebări fără precedent despre alimentația sănătoasă:

1.       Valoarea nutritivă a alimentelor pe care le consumăm este în scădere din cauza epuizării terenurilor și a metodelor moderne de agricultură.

2.       Viața modernă este plină de alimente ambalate și fast-food, lipsa exercițiilor fizice, aditivi artificiali care împiedică consumarea suficienților nutrienți esențiali.

3.       Viteza extraordinară cu care mediul nostru este poluat creează necesitatea unui aport suplimentar de vitamine și minerale care să protejeze, să hrănească și să sprijine dezvoltarea normală a copilului.

Deci, pe de o parte – copiii primesc mult mai puțini nutrienți din alimentele pe care le consumă și, pe de altă parte, – nevoia de acești nutrienți este în creștere pentru a le proteja de efectele nocive asupra mediului, toxine și alți poluanți cu care se confruntă copiii noștri.

Stilul de viață , în care există o constantă lipsa nutrienților, există prea mult zahăr, grăsimi saturate, aditivi chimici, afectează negativ dezvoltarea psihică a copiilor și imunitatea acestora.

O combinație a tuturor acestor factori creează obstacole în calea unui & nbsp cu drepturi depline; dezvoltarea fizică și psihică a copilului, a sistemului imunitar al acestuia.

Un aport zilnic de cel puțin vitaminele și mineralele necesare, precum și acizii grași omega pot umple acest gol. Magazinul nostru oferă cele mai bune vitamine echilibrate pt. copii copiii tăi, atât în complexe, cât și în monovitamine, pentru a compensa deficiența oricărui element, precum și Ulei de pește pentru copii care conține toate Acizii grași Omega 3 sunt esențiali pentru dezvoltarea creierului și a sistemului cardiovascular la copii. Fiți sănătoși și faceți alegerea corectă!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.