Facebook Pixel

Deficit de vitamina B

Deficit de vitamina B

Vitaminele B – aceasta este baza sănătății fizice și a frumuseții, ca să spunem așa, și ce ar putea fi mai important pentru o femeie? La orice vârstă, fiecare femeie își dorește să arate bine și vitamine B. Aceste vitamine sunt responsabile pentru un metabolism bun și arderea corectă a grăsimilor și carbohidraților.

Există mai multe tipuri de vitamine în acest grup, ele protejează organismul în diferite moduri, iar deficiența lor aduce și diverse probleme pentru o persoană.

Mai multe despre simptomele care indică lipsa unuia sau altul tip de vitamina B:

B1 – frisoane și răceală constantă, convulsii și constipație.

B2 – inflamație a mucoasei, disconfort la nivelul articulațiilor.

B5 – apatie și lipsă de forță chiar și pentru a efectua treburile casnice zilnice.

В6 – oboseală și somn slab.

B9 (acid folic) – păr cărunt timpuriu, probleme de memorie.

B12 – mărirea ficatului și disconfort în intestine, dacă apar țiuit periodic în urechi și oboseală cronică, trebuie să consultați imediat un medic.

Nu uitați, vitaminele în cantități suficiente vă vor ajuta să faceți față oricărei situații stresante, și, de asemenea, vă permit să arătați grozav și să vă simțiți grozav.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.