Vitamine pentru copii pentru a activa creierul

Vitamine pentru copii pentru a activa creierul

Când creierul este obosit, activitatea lui încetinește automat, îi este greu să se concentreze asupra sarcinilor elementare, ceea ce duce la distragere. Și cel mai important – copilul își pierde capacitatea de a memora.

Vitaminele din grupa B, precum și E, seleniul, iodul și fierul stimulează activitatea cognitivă a copilului dvs. , contribuie la o mai bună memorare, optimizează funcția creierului. Aceste vitamine ajută la asigurarea funcționării normale a sistemului nervos.

 

Primul simptom al lipsei de B vitamine la un copil este o memorie slabă, ceea ce înseamnă, la rândul său, dificultate în sinteza neurotransmițătorilor care sunt responsabili pentru impulsurile dintre neuroni.

 

Astăzi, oferiți pe deplin organismului vitaminele și mineralele necesare prin nutriție nu este ușor. Și există mai multe motive:

  • copiii refuză să mănânce multe alimente pentru că nu le place culoarea , gust sau miros;

  • unele produse sunt scumpe sau greu de găsit pe rafturile magazinelor;

  • unele produse sunt cultivate artificial și nu sunt atât de bogate în vitamine pe cât ar trebui să fie.

Prin urmare, mulți părinți și medici ajung la concluzia că complexele de vitamine special concepute ar trebui adăugate suplimentar în dieta copiilor. Mai ales la vârsta de 6-8 ani, când copilul începe să meargă la școală și are încărcături atât fizice, cât și intelectuale.

 

Ce vitamine ar trebui să fie pentru copii? Există mai multe criterii: acestea trebuie să fie cât mai echilibrate, produse într-o formă convenabilă și să conțină componente care să contribuie la dezvoltarea psihică și fizică a copilului.

Copiii trăiesc în fiecare zi experiențe noi, care uneori implică stres, precum și efort fizic. De aceea au nevoie de calciu, fosfor, care au un efect benefic asupra sistemului digestiv si nervos al organismului. Acizii grași conținuți în uleiul de pește previn suprasolicitarea, îmbunătățesc performanța și au un efect bun asupra activității creierului copilului.

Какие препараты содержат необходимые витамины для улучшения памяти?

 

Vitaminele sunt cele mai eficiente atunci când lucrează în combinație :

 

Copiii pot lua vitamine pentru a îmbunătăți memoria de la orice vârstă, alegând forma și doza adecvată a medicamentului. Picăturile adăugate direct în mâncare sunt recomandate copiilor sub un an, siropurile sunt o alegere excelentă de la unu la patru ani, iar comprimatele masticabile sau efervescente pot fi deja administrate copiilor mai mari.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.