Facebook Pixel

Autism în copilărie - ameliorează simptomele cu vitamine!

Autism în copilărie - ameliorează simptomele cu vitamine!

Subiectul autismului este rar acoperit în mass-media și în cercetarea medicală, obsedat de lupta împotriva cancerului și de inventarea de nume pentru noile tipuri de gripă. Părinții înșiși trebuie adesea să studieze simptomele și să testeze diferite moduri de a le trata. Și trebuie să recunoști – fac progrese!

În prezent, există un singur medicament aprobat în SUA pentru tratamentul tulburărilor autiste (risperidona). Mulți părinți apelează la medicina alternativă – probioticele și dietele speciale pentru a îmbunătăți starea de bine a copilului.

Munca intestinelor și a creierului sunt strâns legate, iar una dintre cauzele autismului poate fi un dezechilibru în consumul de glutamat. Glutamat monosodic – este un potențator de aromă și un agent de aromatizare, cunoscut și sub numele de E 621, E 631, proteină vegetală hidrolizată. Până la 95% din alimentele procesate conțin acest amplificator, iar producătorii au dreptul să nu indice prezența acestuia în produs. Glutamatul este un stimulent pentru celulele nervoase, iar un dezechilibru în organism poate duce la tulburări de neurodezvoltare precum autismul.

Mama biochimistă din San Francisco Katherine Reid și-a vindecat fiica de simptomele autismului cu ajutorul unei diete, eliminând toate alimentele care conțin glutamat. Copilul a fost diagnosticat cu autism la doi ani; acum are șapte ani și, conform rezultatelor studiilor și analizelor, manifestările bolii au dispărut complet. După ce a primit confirmarea eficacității tratamentului, Catherine a fondat organizația non-profit Unblind My Mind (link http://unblindmymind.org), studiind efectul alimentelor asupra creierului. Dieta pe care o sugerează Katherine elimină alimentele procesate. În schimb, în dietă sunt adăugate cereale integrale, magneziu, vitamina D, ulei de pește și un complex B.

Microbiologii din California au efectuat o serie de studii (link http://www.cell.com/retrieve). /pii/S0092867413014736 ) autism și a confirmat ipoteza că problemele gastrointestinale ar putea fi cauza. Oamenii de știință propun să le rezolve cu ajutorul preparatelor probiotice, în special, o tulpină a bacteriei Bacteroides fragilis.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.