Facebook Pixel

Gene lungi și sănătoase să fie!

Gene lungi și sănătoase să fie!

Toți am observat în mod repetat la bebeluși genele lor lungi și groase, de la care este imposibil să-ți dezlipiți ochii și la care visează orice fată adultă. Îndeplinirea acestei dorințe este destul de simplă! Poți mări lungimea genelor fără substanțe chimice nocive, dar cu ajutorul ingredientelor naturale.

Una dintre cele mai comune metode, care în același timp este destul de simplă &mdash ; umezirea genelor ceai verde. Această băutură are compuși benefici — flavonoide. Ele ajută la îmbunătățirea creșterii genelor. Preparați o ceașcă de ceai, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei și aplicați-o pe zona genelor cu un tampon de bumbac.  

De asemenea, bun pentru sănătatea genelor este ulei esențial de lămâie. Acționează ca un antiseptic și protejează genele de germeni. Înainte de aplicare, diluează-l ulei de măsline, care vă va proteja genele de rupere și le va oferi o strălucire naturală.

De asemenea, buni ajutoare pentru sănătatea și frumusețea genelor. sunt ser. Acestea ajută la întărirea bulbilor genelor, prevenind astfel căderea acestora. Pentru ser veți avea nevoie de ulei de cocos cu adăugarea unei picături ulei esențial de lavandă. Uleiul de nucă de cocos vă va întări genele pentru că are acizi grași, iar levănțica va crește numărul de foliculi de păr.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.