Facebook Pixel

Pentru păr, corp și față - ulei de cocos

Pentru păr, corp și față - ulei de cocos

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai populare, versatile și ieftine produse de înfrumusețare care sunt folosite pentru păr, față și corp. Un produs natural și foarte eficient care este folosit în cosmetologie și gătit. Pentru cosmetologie – ulei presat la rece, ulei presat la cald este folosit pentru alimente.

Nucă de cocos ulei pentru păr este mai bine să folosiți nerafinat. Frecați uleiul în scalp și apoi întindeți-l pe părul uscat, țineți timp de 30 de minute până la 1,5 ore, în timp ce vă înfășurați capul cu un prosop. Masca se spală foarte ușor cu apă și șampon. Părul va deveni strălucitor și va arăta bine. Dacă nu aveți dorința și timpul să păstrați uleiul pe păr pentru o perioadă lungă de timp, îl puteți aplica cu 10-15 minute înainte de fiecare șampon.

Pentru corp și față, va fi mai eficient să folosești ulei de cocos rafinat. Acest produs este ușor și rapid absorbit de piele, făcând-o mai netedă și catifelată. Acesta este un instrument minunat pentru decolteu, mâini, picioare, unghii și cuticule. Poate fi folosit și ca remediu pentru piele pentru arsuri solare, precum și pentru un bronz mai uniform și mai frumos.

Adăugați câteva picături de ulei de cocos în crema de față și va ajuta la netezirea ridurilor.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.