Set gentlemen's: vitamine pentru barbati

Set gentlemen's: vitamine pentru barbati

Femeile tind să le pese mai mult de sănătatea lor și de aspectul lor bine îngrijit decât bărbaților. Dar cererea pentru produse de frumusețe și sănătate pentru bărbați demonstrează că și domnii moderni sunt scrupuloși în ceea ce privește sănătatea și aspectul lor. Moda pentru un stil de viață sănătos și respingerea obiceiurilor proaste capătă un nou avânt în fiecare zi. De ce, pe lângă o alimentație echilibrată și o activitate fizică, avem nevoie de vitamine pentru bărbați? Și cum să te protejezi de boli periculoase cu ajutorul nutrienților?

Ca să nu doară inima: vitamina C și ulei de pește

Ritmul modern de viață își dictează propriile reguli. Și bărbaților le este greu: munca grea la computer, stresul frecvent la locul de muncă, munca fizică grea și alimentația dezechilibrată le afectează mai devreme sau mai târziu bunăstarea. Ecologia nefavorabilă, obiceiurile proaste și mâncarea de proastă calitate adaugă combustibil focului. Se știe că tocmai din cauza acestor factori sistemul cardiovascular primește în primul rând o „lovitură”. De aceea, medicii moderni recomandă bărbaților să bea cursuri vitamina C și ulei de pește.   

Acidul ascorbic este una dintre cele mai importante vitamine „masculin” care susține sistemul cardiovascular și luptă împotriva radicalilor liberi. Vitamina C subțiază sângele gros, întărește vasele de sânge, susține imunitatea și crește rezistența la stres. Atenție la noua formă de acid ascorbic - vitamina C lipozomală, care se absoarbe mai bine și are o biodisponibilitate mai mare. Vă recomandăm vitamina C de la mărci dovedite, celebre în lume - Dr. Mercola, LypriCel, California Gold Nutrition, Doctor's Best, Pure Encapsulations, Source Naturals. Având în vedere că majoritatea bărbaților din întreaga lume mor tocmai din cauza bolilor cardiovasculare, pe lângă vitamina C, se recomandă și jumătății puternice să consume ulei de pește.

Uleiul de pește conține acizi grași esențiali omega-3, care încetinesc procesul de îmbătrânire în organism, participă la transmiterea impulsurilor nervoase, mențin elasticitatea vasculară, cresc performanța mentală și fizică și, de asemenea, reduc riscul de dezvoltare cardiovasculară. boli. Biotus recomandă peste grăsime pentru bărbați de cea mai înaltă calitate de la astfel de mărci de renume mondial: Carlson Labs, Solgar, Thorne, Mândria lui Puritan, Now Foods, California Gold Nutrition.  

Puterea bărbaților: L-carnitină și vitamina E

Pentru a menține sănătatea bărbaților, domnii ar trebui să se uite mai atent la L -carnitina și vitamina E. Acești nutrienți sunt cei care ajută la prevenirea disfuncției sexuale, au un efect pozitiv asupra potenței, ceea ce vă permite să concepeți un copil sănătos. Vitamina E se găsesc în cantități mari în măsline, seminte de in, ulei de floarea soarelui, precum si in cereale integrale, nuci, seminte de floarea soarelui si dovleac. L-Carnitina bogată în produse de origine animală - ficat, vită, porc, pasăre, brânză de vaci și smântână. Lipsa acestei substanțe poate provoca disfuncție erectilă și poate afecta calitatea spermei. De asemenea, nutrientul oferă hrănire țesutului muscular, îmbunătățește activitatea fizică și mentală și crește rezistența la stres.

Părul des, piele netedă: vitaminele B В

Vitaminele B, în special biotina pot fi incluse în lista celor mai importante vitamine pentru bărbați frumusete si sanatate. S-a dovedit științific că lipsa vitaminelor din grupa B (B1, B2, B6, B3, B12) la bărbați provoacă căderea părului, o încălcare a hidrolipidului. echilibrul pielii și scalpului, formarea ridurilor profunde precum și problemele de somn, nervozitate, dureri musculare și oboseală cronică. Medicii recomandă suplimentarea acestor substanțe cu complexe minerale, care includ iod, magneziu, potasiu, zinc și fier.

Pentru bărbații activi și atletici, vă recomandăm să încercați suplimente alimentare de la un brand american Optimum Nutrition . Compania oferă nutriție sportivă de înaltă calitate, cele mai naturale complexe de vitamine și minerale concepute special pentru bărbați și femei, keratina, amestecuri de proteine și multe alte produse utile pentru menținerea sănătății și tinereții.

'Cel mai mare bine este sănătatea', a spus Platon. Aceste cuvinte au o relevanță deosebită astăzi. Regulile simple vor ajuta la menținerea sănătății și vitalității timp de mulți ani. A mânca sănătos, a face mișcare, a renunța la obiceiurile proaste și a lua suplimente alimentare naturale este cel mai eficient și mai accesibil mod de a te simți cât mai bine! 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.