Facebook Pixel

Beneficiile acidului folic

Beneficiile acidului folic

Acid folic

Sanatoasa’Sunt mama si bebelus.

Acidul Tsya ar trebui să fie până la grupa de vitamina B Este sintetizată de microflora intestinală și, de asemenea, pătrunde în organismul ariciului. Vaughan  a fost văzut pentru prima dată din frunzele verzi de roslin, de unde și numele numelui (un fel de latin Folium - frunză). Acidul folic în concentrații mari se găsește în trandafirii verzi – varză, spanac, fasole verde, pătrunjel. Ale, nu fi surprins de pret, acid insuficient – una dintre cele mai răspândite hipotaminoze. Reglează procesele hematopoiezei, este necesar pentru coagularea normală a sângelui, ținând cont de sinteza hemoglobinei. Această cremă, acidul care joacă un rol important în schimbul de proteine, în procesul de creștere și dezvoltare. Are un efect pozitiv asupra metabolismului grăsimilor din ficat, asupra metabolismului colesterolului și asupra unui număr de vitamine. Vaughn  modifică cantitatea din sânge de aminoacizi potențial rari, așa-numitele „homocisteinine”, care cresc nivelul cărora se dezvoltă o boală de inimă.

Deosebit de necesar acid folic la femei, oskіlki її defіtsit pіd h vagіtnostі poate duce la pante frontale și mai departe aspectul fizic și rozumovoy al unui copil. Її să recomande luarea, ca măsură preventivă, a dezvoltării defectelor tubului neural la făt în momentul planificării și în primul trimestru de sarcină. Solgar "Acid folic" preparat din dzherel natural, & nbsp; fără a adăuga conservanți sintetici sau barvniks. Puteți cumpăra acid și o mulțime de alte vitamine din magazinul nostru biotus.ua .ua/vitaminy/solgar.html'>Solgar :  hai cresc, incl. femeile în perioada de sarcină și alăptare, 400 mg.  în ziua în care o voi primi.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.