Facebook Pixel

Acid folic pentru probleme de păr

Acid folic pentru probleme de păr

Cui îi place părul tern și aspru? Dacă părul tău a devenit slăbit și cade mai mult  – asta ar trebui să fie o îngrijorare. Aspectul, densitatea, strălucirea și moliciunea părului sunt principalii indicatori externi ai sănătății unei persoane.

Problemele cu părul pot indica necesitatea de a lua suplimente de acid folic. Din păcate, nu toate complexele de vitamine gata preparate conțin această substanță importantă, așa că trebuie să vă alcătuiți setul de vitamine de sezon împreună cu un specialist.

Ce pot face cu acid folic? După ce ai băut o cură de medicamente, vei observa o creștere semnificativă a creșterii părului, încetarea căderii părului, îmbunătățirea firelor de păr (chiar și vizual, părul va arăta mai bine).

Îngrijirea corpului tău necesită atenție. pentru tine. Observați schimbările exterioare, ascultați-vă dorințele și reticența, pentru că prea des atribuim oboseala lenei, deteriorarea aspectului – pentru vârstă etc. Măsurile preventive sunt întotdeauna mai eficiente și, mai ales, mai ieftine decât lupta împotriva bolilor și a consecințelor acestora. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.