Facebook Pixel

Hemoroizi: suplimente eficiente pentru tratament

Hemoroizi: suplimente eficiente pentru tratament

Proctologii au descoperit că 70% dintre oameni prezintă simptome de hemoroizi. Important este să scapi de rușine de la prima manifestare a simptomelor și să începi tratamentul.

 

hemoroizii pot apărea din cauza obstrucției fluxului de sânge din plexurile cavernoase ale rectului, care la rândul său este asociată cu constipația cronică și un stil de viață sedentar.

Anterior, medicii credeau că această boală apare din cauza vene varicoase în rect. Dar nu este. Boala se bazează pe patologia formațiunilor vasculare (cavernoase) ale stratului submucos al canalului anal.

În stadiile inițiale ale bolii, la examinare, medicul poate detecta umflături mici, ușor albastre sau roșii ale membranei mucoase. Dacă nu începeți tratamentul, boala progresează și simptomele încep să se agraveze.

Manifestările hemoroizilor sunt foarte diverse, dar se pot distinge două sindroame principale. : atac acut si hemoroizi cronici. Mulți li se va părea că acesta este același lucru, dar acestea sunt forme complet diferite de boală care au tactici de tratament diferite.

 

Medicii împart hemoroizii acuți în 3 grade de severitate și de foarte multe ori recomandă tratament conservator (dietă, supozitoare, unguente, pansamente ulei-balsamice). Cum este corect, un astfel de tratament dă un efect temporar.

Ar fi mai potrivit să rămânem la media de aur și să rezolvăm această problemă în mod cuprinzător. Limitează-te la alimente picante, previne constipația, păstrează-ți calmul. Și, de asemenea, pentru prevenirea hemoroizilor cu ajutorul suplimentelor alimentare.

 

Se crede că o plantă tradițională poate fi folosită pentru a preveni hemoroizii - mătură de măcelar, numită și „mătură de măcelar”. Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și, de asemenea, îngustează vasele venoase. Aceasta, la rândul său, va ajuta la prevenirea acumulării de sânge venos la nivelul membrelor, deoarece planta are proprietăți venotrope și este excelentă pentru prevenirea hemoroizilor.

Medicii au observat că utilizarea zilnică ( 1000 - 2000 mg) C ajută la prevenirea hemoroizilor. Această vitamină are un efect pozitiv asupra capilarelor rectului și anusului, care la rândul lor elimină inflamația hemoroizilor. Astfel, accelerează recuperarea și întărește sistemul imunitar.

 

În stadiile mai avansate, când structura vaselor de sânge este deteriorată, merită să luați (200-600 mg pe zi) vitamina E. Întărește pereții și îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge și, de asemenea, previne dezvoltarea ulterioară a inflamației. De asemenea, datorită acestui supliment, puteți reduce riscul de sângerare anale și puteți îmbunătăți fluxul de sânge în rect.

 

Complexul de vitamina B (50-100 mg pe zi) vă ajută tractul digestiv functioneaza mai bine si reduce stresul asupra rectului. Astfel poți evita constipația și poți readuce motilitatea intestinală la normal.

Cel mai important, înainte de a trata hemoroizii, consultați un medic pentru a determina stadiul bolii dumneavoastră. Un curs de terapie cu vitamine este o metodă accesibilă și  eficientă de prevenire și tratare a hemoroizilor.

 


 Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.