Facebook Pixel

Glutation și lipsa acestuia în organism

Glutation și lipsa acestuia în organism

Lumea modernă are un impact negativ puternic asupra corpului uman. Numărul factorilor dăunători crește atât de rapid încât organismul uman pur și simplu nu are timp să se adapteze și să dezvolte mecanisme de protecție. Are nevoie de ajutor!

Glutation – este un antioxidant care te va ajuta să faci față multor influențe dăunătoare. O cantitate suficientă din această substanță în organism va ajuta la combaterea îmbătrânirii rapide, la reducerea riscului de a dezvolta cancer, boli cardiovasculare, iar acest lucru nu este încă cu ajutorul glutationului, medicamentul este utilizat și în tratamentul acestor boli.

În ce cazuri este recomandat să luați medicamentul? Sindromul de oboseală cronică, boli ale rinichilor și ficatului, diverse boli autoimune, astm, artrită.

O scădere a nivelului de glutation în organism duce la acumularea de toxine, care la rândul lor scad și mai mult nivelul substanţă. Este imposibil să obținem acest antioxidant din alimente, organismul nostru trebuie să producă singur substanța. Luarea de medicamente speciale poate ajuta.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.