Facebook Pixel

Glucozamină pentru sportivi. 2016 și noi soluții la probleme grave

Glucozamină pentru sportivi. 2016 și noi soluții la probleme grave

Răziunile frecvente și diferitele disfuncții ale articulațiilor la sportivii profesioniști sunt rezolvate cu ajutorul medicamentelor antiinflamatoare, precum și cu vitamine precum sulfatul de glucozamină, glucozamină și calciu etc.

În 2016, nu mai este nevoie de patologii și leziuni ale articulațiilor, recurgerea la o soluție chirurgicală sau luarea de steroizi, deoarece există preparate mai blânde de glucozamină cu diverși aditivi care nu produc efecte secundare.

În timpul efortului fizic. , care sunt constante pentru sportivi, țesutul cartilajului se uzează odată cu vârsta, ducând la îmbolnăviri profesionale și răni. Funcția principală a glucozaminei în organism (și este produsă în cantități mici în celulele cartilajului) este de a stimula producția de lanțuri lungi de zahăr, care sunt necesare pentru refacerea țesutului cartilajului. Lipsa de glucozamină este completată cu ajutorul unor preparate speciale, care sunt acum disponibile de la retaileri online specializati precum Biotus.  

De obicei, oamenii simt o lipsă de glucozamină la vârsta de pensionare, dar în cazul sportivilor profesioniști, acest proces începe mult mai devreme, așa că este recomandat să luați medicamentul profilactic de 2-3 ori pe an. .

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.