Glutamina - №1 pentru sportivi!

Glutamina - №1 pentru sportivi!

Glutamina – este unul dintre constituenții proteinei. Această substanță este produsă de corpul uman și afectează memoria, capacitatea de a se concentra și de a reține atenția și, de asemenea, protejează ficatul de toxine.

Această substanță este numărul unu pentru sportivii profesioniști, deoarece nivelul său în organismul afectează țesutul muscular, producția de hormon de creștere și multe alte procese foarte importante în perioada dificilă de antrenament intens.

În timpul antrenamentului intensiv, pierderea de glutamină din sânge este de 18% (datorită creșterii musculare active) , în timp ce necesarul crește de 4,5 ori. Cifrele vorbesc de la sine, cu efort fizic serios aportul suplimentar de glutamină sub formă de preparateeste pur și simplu necesar.

Dacă vorbim despre completarea rezervelor de glutamină din alimente, atunci merită să creștem consumul de pește, carne de vită, lapte, ouă, spanac, pătrunjel, varză. Un „dar” - dieta dvs. sportivă și dieta actuală ar trebui să permită aportul acestor produse într-o cantitate suficient de mare, deoarece aportul zilnic necesar de glutamina – 5-7 grame.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.