Proteina din mazăre este un produs indispensabil pentru sportivii vegetarieni și vegani

Proteina din mazăre este un produs indispensabil pentru sportivii vegetarieni și vegani

Proteine din mazăre – este unul dintre produsele de nutriție sportivă. Izolat foarte purificat cu un conținut de proteine de 88-90%. Important este că este un produs vegetarian și vegan care este potrivit pentru toată lumea, este absorbit cu 98%.

Aminoacizii esențiali, care sunt necesari în timpul antrenamentului intensiv, fac ca acest produs să fie foarte eficient. Proteina de mazăre – un adevărat campion în conținutul de arginină, care ajută la eliberarea hormonului de creștere.

Produsul conține, de asemenea, lizină și glutamina, fără de care nici un sportiv nu se poate descurca astăzi. Un avantaj important al folosirii acestei proteine este neinfluența acesteia asupra nivelului de testosteron, ceea ce o face atractivă pentru sportivii de sex masculin.

Mazăre – nu este un alergen, acest produs nu are contraindicații și, prin urmare, este potrivit pentru toată lumea.

Puteți cumpăra proteine de mazăre sub formă de pulbere, cel mai popular mod de utilizare – faceți un shake de proteine.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.