Facebook Pixel

Gripa A (H1N1). Aprovizionarea cu vitamine

Gripa A (H1N1). Aprovizionarea cu vitamine

Gripa 2016 în Ucraina câștigă avânt, iar numărul cazurilor crește rapid. Situația este agravată de faptul că profilactica obișnuită împotriva SARS nu salvează de această tulpină de gripă. De asemenea, bandajele din tifon nu sunt un mijloc de protecție foarte fiabil. Ce să fac? Întăriți imunitatea utilizând vitamine pentru imunitate și vitamine pentru răceli.
Vitamina C
Cu toții suntem obișnuiți să luăm vitamina C pentru a preveni SARS, inclusiv gripa. Pentru prima dată, efectul acestei vitamine a fost studiat de Pauling în 1970. Omul de știință a demonstrat că vitamina C împiedică virusul să pătrundă în celule și îmbunătățește imunitatea. Utilizarea acidului ascorbic reduce durata bolii și ajută la evitarea complicațiilor, ceea ce este foarte important în cazul gripei porcine 2016 în Ucraina.
Vitamina B2
B2 (riboflavina) activează procesele metabolice, crește producția de energie de către celule, crescând astfel imunitatea locală și generală.
Vitamina A
Vitamina A (retinol) crește leucocitele din sânge și îmbunătățește funcțiile de barieră ale mucoasei, sporind astfel imunitatea locală. Luarea retinolului este necesară pentru prevenirea SARS.
Rezultatele cercetărilor efectuate de oamenii de știință au dovedit eficacitatea vitaminelor în lupta împotriva gripei doar în cazul utilizării prelungite. Vitaminele trebuie luate într-un complex într-o doză rațională. Preparatele naturale complexe care vor ajuta la combaterea gripei A (H1N1) pot fi achiziționate de aici.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.