Facebook Pixel

Corp sănătos - unghii, piele și păr sănătoase

Corp sănătos - unghii, piele și păr sănătoase

Adesea, în perioada de toamnă, pielea, părul și unghiile noastre suferă de fragilitate și uscăciune. Prin urmare, la urma urmei, au nevoie de îngrijire suplimentară, dar cumpărarea de produse separate pentru fiecare parte a corpului uman, păr, unghii și piele este costisitoare, vedeți.

De asemenea, este necesar să vă întăriți organismul din interior, întrucât putem obține câteva vitamine din alimente, care conțin substanțe utile care ne întăresc organismul, în special păr, piele și unghii.

Uneori apelăm la produse cosmetice, aplicăm măști hrănitoare, folosim creme hidratante și uleiuri pentru a întări unghiile și părul.

În plus, există proceduri cosmetice pentru întărirea unghiilor și părului și îngrijire specială pentru pielea corpului și a feței. Mezoterapie, carboxiterapie, laminare, peeling corporal și facial, întărirea unghiilor cu ceară. Dar fiecare procedură face față doar unei zone cu probleme.

Prin urmare, experții au venit cu complexe de vitamine Skin, Nails & Părul, care întărește simultan pielea, și unghiile, și părul. Această formulă conține toate vitaminele și mineralele necesare, care vizează producerea de colagen, care ajută pielea și părul să fie sănătoase, netede și puternice în sezonul rece.

Asemenea vitamine sunt universale pentru toată lumea, deoarece fiecare persoană, în special fetele, se confruntă cu problema căderii părului, a unghiilor fragile și a pielii uscate.

De obicei, astfel de complexe conțin:

  • Vitamina E – un antioxidant care încetinește procesul de îmbătrânire și este un profilactic al cancerului.

  • Vitamina C - vindecă rănile, lezează, întărește sistemul imunitar , reglează formarea și excesul de melanină.

  • Vitamina A - hidratează pielea, dă culoare naturală, accelerează creșterea.

  • Vitamine din grupa B -previne caderea parului, normalizeaza sistemul nervos și îmbunătățește starea sistemului reproducător.

  • Vitamina D - întărește oasele, dinții, este responsabil pentru sănătatea unghiilor și a părului.

  • Vitamina H- esențială pentru o stare sănătoasă a mucoaselor și pentru a conferi pielii o culoare și un aspect sănătos.

 

Formule pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor:

B3 + B5 = păr neted

A + E = piele limpede

B1 + C = unghii puternice

Pielea capătă un aspect sănătos datorită colagenului, calciul întărește unghiile, iar vitamina E elimină părul fragil. aceste substanțe pot fi găsite în produse complexe. Ele nu sunt concepute doar pentru a îmbunătăți starea pielii, a unghiilor și a amp; Părul, dar și întărește sistemul imunitar uman, protejând împotriva expunerii la factori nocivi și a infecției cu viruși.>Folosirea vitaminelor pentru o piele și păr sănătos sunt produse de îngrijire excelente și eficiente, deoarece conțin o cantitate imensă de nutrienți. Pe lângă complexele de vitamine, ar trebui să obținem suficiente vitamine din alimente, în mod ideal, aceasta ar trebui să fie principala sursă de nutrienți.

Pe lângă preparatele cu vitamine, măștile pe bază de legume, fructe, condimente și uleiuri vor fi o metodă utilă de întărire și hidratare a părului, a unghiilor. si pielea. Avantajul unor astfel de măști este că majoritatea produselor sunt disponibile în orice perioadă a anului și acum pot fi folosite în mod regulat.

Umpleți-vă corpul cu vitaminele necesare și în curând vă va mulțumi cu o piele strălucitoare, unghii puternice și păr lung și neted.

Articol scris de autorul personalului Biotus

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.