Facebook Pixel

Chlorella este o algă verde atât de sănătoasă

Chlorella este o algă verde atât de sănătoasă

Chlorella – această alge, cu ajutorul căreia veți obține doar o cantitate incredibilă de oligoelemente și substanțe utile. Putem spune că acest produs magnific conține aproape întregul tabel periodic și plus vitamine: A, B1, B2, B6, C, K, PP, E, B, B 12 și asta nu este tot.

Despre unele domenii de aplicare.

Chlorella ameliorează durerea, scade tensiunea arterială, îmbunătățește imunitatea și bunăstarea generală. Luarea de preparate care conțin această alge poate fi folosită și la trimiterea metalelor grele. Promovează vindecarea rănilor și regenerarea pielii. Poate fi folosit în lupta împotriva anemiei și diabetului.

Este chiar un miracol? Chlorella poate fi luată sub formă de pulbere sau capsule. Fanii acestei alge miraculoase împărtășesc rețete de cocktail-uri delicioase și sănătoase pe internet. Iată una dintre ele: 1 banană + 200 g căpșuni + 1 pahar de lapte (ce fel de lapte – la alegere) + 1 linguriță. chlorella + 1 linguriță Miere. Bateți totul într-un blender și bucurați-vă de gust și de beneficiile incredibile.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.