Oboseală cronică: cum să o faceți?

Oboseală cronică: cum să o faceți?

Sindromul de oboseală cronică nu a fost odată recunoscut ca o boală: ei spuneau „totul este în capul tău”. Abia în timp, boala a fost încă „recunoscută”. Se caracterizează printr-un grad puternic de oboseală, care nu este asociat cu nicio boală, precum și pierderi de memorie, probleme de concentrare, dureri musculare și articulare inexplicabile și tulburări de somn.

Diferența dintre oboseala normală și sindromul de oboseală cronică este că, în primul caz, poți să te culci și să te simți mai bine după aceea.

Sindromul de oboseală cronică. presupune pierderea poftei de mâncare, pentru că nu ai absolut nicio putere să te ridici și să gătești mâncarea. De aceea, merită să acordați o atenție deosebită nutriției și să încercați să vă echilibrați dieta. Evitați alimentele grase și alimentele bogate în zahăr. Este indicat să consumați porții mici la fiecare 3-4 ore — acest lucru vă va crește nivelul de energie.

Dr. american Melvin R. Werbach a efectuat un studiu cuprinzător în domeniul nutriției și a identificat suplimentele necesare care pot ajuta la oboseala cronica.

Pentru a evita oboseala, trebuie să-ți ajustezi dieta, precum și să crești activitatea fizică pentru a dormi mai bine.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Никита Малько
22 iulie 2020
Спасибо за интересную статью. От стресса у меня появилась усталость. Я годами лечила нервную систему, но результатов особо не было. Я была в шоке когда мне помог обычный пробиотик Биолакт 5 ого поколения. Пробиотик пила курсом. Усталость сняло
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.