Facebook Pixel

Slăbește, îmbunătățește starea de spirit, starea generală de bine și aspectul cu ulei de pește

Slăbește, îmbunătățește starea de spirit, starea generală de bine și aspectul cu ulei de pește

Uleiul de pește conține vitaminele A și D, datorită cărora suplimentul este util pentru păr, unghii și piele. Uleiul de pește îmbunătățește proprietățile regenerative ale pielii, reduce excitabilitatea nervoasă.

Acizii grași omega-3 sunt componentele cele mai valoroase ale uleiului de pește. Ele previn bolile cardiovasculare, reduc nivelul de „rău” colesterol, îmbunătățește circulația sângelui și multe altele.

În mod surprinzător, uleiul de pește este recomandat de nutriționiști pentru a reduce grăsimea corporală. Studiile au arătat rezultate excelente ale unei combinații de exerciții fizice și un supliment biologic .html'>Uleiul de pește crește conținutul de hormon al bunei dispoziții – serotonina, prin urmare poate fi folosită în lupta împotriva depresiei. De asemenea, acest supliment reduce nivelul de iritabilitate si agresivitate la copii si adulti.

Un supliment biologic foarte util sub forma convenabila de capsule. Consultați-vă medicul înainte de a lua. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.