Facebook Pixel

iHerb: vitaminele americane sunt mai apropiate și mai accesibile

iHerb: vitaminele americane sunt mai apropiate și mai accesibile

Suplimentele alimentare naturale sunt un atribut al unui stil de viață sănătos. La urma urmei, vitaminele, mineralele și antioxidanții ajută la menținerea sănătății, prelungesc tinerețea și activitatea și, de asemenea, pot preveni bolile periculoase. Suplimentele alimentare americane ocupă locul principal pe piața suplimentelor alimentare. Calitatea materiilor prime, compoziția naturală, tehnologiile moderne le fac cele mai populare din lume. Astăzi vă vom spune de ce vitaminele americane au devenit mai apropiate și mai accesibile în Ucraina. De asemenea, vom oferi câteva argumente în favoarea de ce este mult mai profitabil să le comanzi pe site-ul Biotus, și nu pe senzaționalul iHerb.

iHerb: dificultăți binecunoscute

La noi, aproape că nu a auzit nimeni de Eicherb, de unde poți cumpăra suplimente alimentare, complexe de vitamine și minerale, superalimente. , nutriție sportivă, cosmetică etc. d. Compania americană iHerb este pe piață din 1996. Acesta operează prin mai multe centre de distribuție în SUA și Asia. Compania a câștigat încrederea a milioane de oameni din întreaga lume. Dar clienții din diferite țări se confruntă adesea cu astfel de dificultăți: o așteptare îndelungată pentru o comandă, precum și un preț excesiv al mărfurilor, inclusiv taxe.

Iherb oferă peste 30.000 de produse naturale de la mărci originale americane, dar economisiți bani. atunci când cumpărați produse, este puțin probabil să reușiți.

Să vedem de ce?

 1. Principala dificultate Cea mai frecventă problemă cu care se confruntă potențialii clienți iHerb sunt taxele și taxele vamale. Dacă cumpărați mărfuri în valoare de până la 100 de euro, atunci nu plătiți taxă vamală, ci doar suma pentru transport. Dacă suma achizițiilor depășește 100 de euro, atunci trebuie să plătiți impozit de 20% pe suma cu care ați depășit 100 de euro.

 1. Din cauza reglementărilor vamale din Ucraina, suma pentru o comandă nu poate depăși 2.462,35 ₴. Aceasta înseamnă că iHerb limitează cantitatea maximă de comenzi. Un bun exemplu:

 1. Când faceți cumpărături de pe site-ul iHerb, plătiți imediat bunurile indicând detaliile cardului dvs. bancar.

 2. În același timp, nu aveți ocazia să vă consultați despre produsele care vă interesează în limba rusă și ucraineană. Pe site-ul iHerb, acest lucru se poate face exclusiv în limba engleză, ceea ce nu este întotdeauna convenabil pentru rezidenții țării noastre.

 3. Ați așteptat comanda dvs. de mult timp! La urma urmei, este nevoie de aproximativ 15-20 de zile pentru a transporta mărfuri în Ucraina. Dar există subtilități aici: totul depinde de ce fel de serviciu preferi. Dacă vorbim de Nova Poshta și Boxberry, atunci timpul de așteptare este de aproximativ 14 zile. Daca alegi compania internationala de livrare rapida DHL, atunci coletul de la iHerb poate fi primit in 5-8 zile lucratoare. Dar prețul livrării rapide va fi semnificativ mai mare. Dacă transportul cu Nova Poshta vă va costa de la 100 UAH, atunci va trebui să plătiți 400 UAH pentru livrarea rapidă prin DHL.

Pune o comandă pe site-ul Biotus: avantaje semnificative

Biotus reprezintă, de asemenea, produse originale de la mărci de renume mondial - suplimente alimentare, superalimente, nutriție sportivă, complexe de vitamine și minerale, cosmetice, etc. .

Compania este distribuitorul oficial în Ucraina al unor astfel de producători majori: Now Foods, Jarrow Formulas, Doctor's Best, Twinlab, Rainbow Light, Neocell, Nature's Way, Life Extension, Carlson Labs, Healthy Origins , Source Naturals, Planetary Herbals, Thorne Research, RMN, Natrol, ChildLife, Allergy Research Group, Fairhaven Health, Nature's Plus, New Chapter, MegaFood, Bluebonnet Nutrition, Solaray, Thompson, Puritan's Pride.

Beneficiile comenzii pe site-ul Biotus

Ofertele Biotus americane Suplimente alimentare Anskie la cele mai bune preturi. Spre deosebire de iHerb, aici puteți comanda mărfuri pentru orice sumă. În același timp, nu plătiți în exces pentru taxele costisitoare de transport și vamale. Să aruncăm o privire mai atentă la motivul pentru care este mai profitabil să comanzi produse pe site-ul Biotus:

 1. Spre deosebire de iHerb, nu plătești taxe vamale suplimentare și poți plasa o comandă pentru produse pentru orice sumă.

 2. Economisești timp! La urma urmei, Biotus are toate pozițiile în stoc, ceea ce înseamnă că nu trebuie să așteptați comanda dvs. mai mult de 1-2 zile. Oferim următoarele metode de livrare:

 • Livrare automată în Kiev

 • Curier în Kiev ;

 • p>

 • La livrarea prin curier în Kiev, costul va fi de 50 UAH. Plata se face în momentul primirii comenzii.

 • La comanda de la 1000 UAH, transportul este gratuit la Kiev și la filiala Nova Poshta din Ucraina.

 • Livrăm mărfuri în țările CSI

 1. Înainte de a plasa o comandă, trebuie să oportunitatea de a obține sfaturi profesionale despre orice produs de la managerii noștri pregătiți farmaceutic, ceea ce iHerb nu are.

 2. Deoarece Biotus este distribuitorul oficial al multor mărci de renume mondial, compania oferă excelente reduceri la produsele lor.

Dragi cititori, după cum puteți vedea, suplimentele alimentare de la mărci cunoscute au devenit mai accesibile în Ucraina. Comparând termenii de cumpărare și livrare la Biotus și Iherb, puteți vedea clar cât timp și bani se pot economisi. Vă dorim cumpărături conștiente!

Conţinut
 • iHerb: dificultăți binecunoscute
 • Să vedem de ce?
 • Pune o comandă pe site-ul Biotus: avantaje semnificative
 • Beneficiile comenzii pe site-ul Biotus
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.