Facebook Pixel

otet de mere pentru slabit

otet de mere pentru slabit

Oțet de mere – un instrument bun pentru detoxifierea organismului. Fie că dorești să-ți detoxifiezi corpul pentru a slăbi sau doar pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, oțetul de mere poate fi însoțitorul perfect. Am pregătit 7 motive pentru care ar trebui să folosești oțet de cidru pentru detoxifiere.


1. Curăță sistemul digestiv
Oțetul de mere poate ajuta la curățarea sistemului digestiv, atât datorită naturii sale acide, cât și pentru că conține enzime care creează un mediu favorabil pentru bacterii sănătoase.

Otetul de mere poate ajuta cu tulburari digestive precum diaree, constipatie, indigestie, care sunt cele mai frecvente efecte secundare ale programului de detoxifiere. Adăugarea acestuia la alte produse de curățare a corpului este o măsură preventivă pentru a asigura procesul corect de eliminare a toxinelor.

De ce este important acest lucru: Toxinele trebuie fi eliminat din organism. Sistemul tău digestiv este cel mai bun mod de a scăpa de ele, așa că este important să te asiguri că funcționează fără probleme.


2. Vă ajută să eliminați mai multe toxine
Oțetul se va lega de toxine, ajutând la eliminarea acestora din organism în timpul detoxifierii. Există doar câteva modalități de detoxifiere a toxinelor: prin transpirație, urină sau fecale. Trebuie să fiți foarte atenți atunci când desfășurați un program de detoxifiere, astfel încât toxinele să nu intre din nou în fluxul sanguin și să nu fie transportate prin corp din cauza eliminării necorespunzătoare. Oțetul de mere vă va ajuta în acest sens.


3. Oferă enzime naturale
Organismul se bazează pe un sistem complex de enzime și bacterii benefice pentru a asigura o digestie adecvată. Acest echilibru poate fi perturbat de alimentația necorespunzătoare și poate duce la probleme digestive majore.
Încurajarea creșterii enzimelor naturale prezente în intestin este esențială pentru funcționarea normală a corpului uman. Enzimele benefice exclud unele dintre bacteriile rele care se pot dezvolta în intestin.
De ce este important: Enzimele din oțet de mere ajută la promovarea bacteriilor sănătoase și a florei digestive normale. organismului dumneavoastră ar putea digera alimentele mai ușor și să absoarbă toți nutrienții.


4 . Oferă mai multe vitamine și minerale 180.html'>Oțetul de mere conține multe vitamine B, precum și vitamina C și vitamina A.

De ce este important acest lucru: organismul se va curăța singur de toxine care îl pot lăsa într-o stare slăbită. Este important în acest moment să reumplem organismul cu elementele necesare pentru a-i permite să-și revină.


5. Eliminarea secrețiilor mucoase excesive.
Dacă suferiți de secreții mucoase excesive (alergii, sinuzite), atunci oțetul de mere vă poate ajuta să echilibrați nivelul pH-ului organismului și, astfel, normalizați secreția de mucus.
În loc să luați medicamente fără prescripție medicală care nu fac decât să vă înrăutățească curgerea nasului, luați un remediu natural care poate oferi rezultate mai bune pe termen lung.
De ce contează acest lucru: Prea mult mucus în corpul tău te poate epuiza și poți avea dureri de cap sau dificultăți de respirație.


6. Ajută la combaterea bacteriilor
Natura acidă a oțetului de mere îl face un remediu excelent pentru bacteriile dăunătoare din organism.
Unul dintre beneficiile oțetului de mere este că are proprietăți antibacteriene și mărește răspunsul sistemului imunitar în sine.
Poate chiar ajuta ucide bacteriile care provoacă mirosul corporal. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să îl beți, poate fi aplicat local pe piele.
De ce este important acest lucru: dacă vă simțiți letargic și obosit , asta poate însemna că organismul tău nu mai poate face față cantității de bacterii dăunătoare care îl atacă. Adăugarea de oțet poate ajuta la uciderea acestor bacterii și vă poate face să vă simțiți mai bine.


7. Stimulează metabolismul
Oțetul de mere este adesea folosit ca instrument de slăbire. Motivul este că oțetul de mere poate crește rata metabolică, ajutând la îmbunătățirea digestiei.
Vă va ajuta să digerați mai bine alimentele și să absorbiți nutrienții din acestea mai rapid și mai bine.
De ce este important: un metabolism mai bun înseamnă că vei arde mai multe calorii chiar și atunci când te odihnești. Acest lucru ar trebui să ducă la o slăbire mai ușoară, celelalte lucruri fiind egale.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.