Facebook Pixel

Modalități eficiente de a lupta împotriva gripei

Modalități eficiente de a lupta împotriva gripei

CUM SE EVITA GRIPA?
Dacă începi azi, poți face multe pentru a evita gripa. Cum să te protejezi de gripă? Cea mai eficientă rețetă pentru gripă este vaccinarea anuală și întărirea imunității. Cum să eviți gripa prin căi naturale și susținându-te cu medicamente. Ce trebuie să faceți pentru a evita gripa și răceala. Gripa poate fi sufocată din boboc. Chiar dacă uitați să vă vaccinați împotriva gripei, corpul dumneavoastră are tot ce este necesar pentru a evita gripa. În primul rând, sistemul imunitar. Ea este cea care este responsabilă pentru protejarea organismului de viruși și bacterii. Ai grijă de sistemul tău imunitar pentru a te proteja de gripă. Cum să evitați gripa - creșteți imunitatea.
Sistemul imunitar are o armată a celulelor specializate în căutarea și lupta împotriva microbilor. Acestea sunt leucocite (globule albe) care sunt produse în timus, splină, ganglioni limfatici, amigdale, intestine și măduva osoasă. Nu trăiesc foarte mult, unii doar 36 de ore, dar imediat apar alții noi în locul lor. Totuși, pentru ca aceasta să fie o armată mare, eficientă și eficientă, acest proces de regenerare trebuie susținut. Cum? În primul rând, stilul de viață are o influență asupra acestui lucru. Nu puteți îmbunătăți imediat imunitatea - este un proces care necesită timp, așa că începeți să lucrați destul de devreme. Și o bună rezistență vă va ajuta să vă protejați de gripă.
Cum să eviți gripa -pariază pe o alimentație bună
O alimentație bună este cea care furnizează toți nutrienții și substanțele care afectează formarea imunității. Acestea includ vitamine & ndash; C, grupurile B, D și beta-caroten, precum și zinc, fier, cupru. Ele stimulează creșterea globulelor albe și cresc rezistența la infecții. Le veți găsi în fructe și legume, pește, carne slabă, pâine. Cel puțin o dată pe zi, asigurați-vă cu o porție de probiotice, adică bacterii care activează sistemul imunitar, îmbunătățesc absorbția vitaminelor și mineralelor. Sursa lor o constituie produsele lactate fermentate (iaurt, chefir), murăturile și varza. O astfel de alimentație nu numai că te va proteja de gripă, dar și nu te va îmbolnăvi deloc iarna.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.