Facebook Pixel

Esther C de Solgar

Esther C de Solgar

Ester C = de 4 ori valoarea celei mai mari vitamine C.

Ester-S – cea mai importantă vitamina C, la fel ca în apă, deci în grăsimi. Un antioxidant obositor care protejează împotriva radicalilor liberi. Deosebit de mare este nevoia de vitamina C la pui, deoarece este necesară pentru activitatea sistemului imunitar, indispensabilă pentru modelarea și susținerea țesuturilor cu succes (vasele de sânge, suglob, shkiri etc.).

Necesar pentru stoarcerea eficientă a altor discursuri (de exemplu, umplerea cu o serie întreagă de aminoacizi).

Ester-S – є formula patentată a companiei Solgar, nu se va răzbuna pe metabolismul activ al vitaminei C (acid L & ndash; treanină, acid lixonic și acid xilonic).

Cey tampon de vitamine calciu risc zilnic de acumulare de yoga în nirkah. Această formă, combinată cu cea mai puternică vitamina C, este de 2 ori mai abundentă, este absorbită în organism de 2 ori mai mult, absorbită de clitine de 4 ori mai eficient.

Recomandări pentru luând vitamina C Solgar: să creștem 1 capsulă pe zi timp de o oră să-l ia.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.