Facebook Pixel

Cum acționează vitaminele asupra părului?

Cum acționează vitaminele asupra părului?

Păr – rezultatul îngrijirii, alimentației, stilului de viață. Dacă șampoanele și coafarea blândă nu te scutesc de probleme, folosește vitamine. Părul tern și fragil, căderea intensă este un semn al unei deficiențe de nutrienți.
Părul are nevoie de vitaminele B2, B3, B5, B6, N, A, E, F și acid folic. Ele îmbunătățesc fluxul de sânge, oferă nutriție foliculilor de păr. Odată cu circulația sângelui, părul este alimentat cu oxigen și alte substanțe – materiale de construcție pentru producerea de noi celule. Vitaminele fac pereții capilarelor puternici, ceea ce contribuie și la furnizarea cu microelemente a scalpului.
Mulți oameni practică măști de păr sănătoase vitaminizate care le permit să obțină anumite rezultate, dar utilizarea vitaminelor va da un efect mai puternic. .
Complecțele organice au fost dezvoltate pentru păr de către farmaciștii americani vitamine. Ele contribuie la refacerea țesuturilor, rezistă căderii părului, le fac mai groase, ajută la uscăciune, fragilitate, secțiune. Utilizați produse de calitate. Acestea sunt vândute aici.. Pentru confortul dvs., medicamentele sunt sortate după simptome, mărci și prețuri.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.