Facebook Pixel

Cum te ajută Goji să slăbești

Cum te ajută Goji să slăbești

Boabele Gojși câștigă din ce în ce mai multă popularitate printre alte superalimente de slăbit. Cu utilizarea regulată, aceste fructe de pădure ajută în mod miraculos la eliminarea insomniei, schimbările de dispoziție și, cel mai important, îmbunătățesc metabolismul, reducând astfel greutatea și normalizând nivelul hormonilor.

 

Nu e de mirare că numit cel mai bun mod de a pierde in greutate, deoarece in compozitie:

 

  • 19 aminoacizi care sunt indispensabili organismului nostru;

  • 21 de minerale (potasiu și fier, calciu și cupru, mangan și fosfor, zinc, seleniu);

  • vitamine grupa B, nicotinic, acid ascorbic, tocoferol, betaină;

  • acizi grași precum Omega-3, -6, -9;

  • antioxidanți;

  • 4 polizaharide etc.

Diverse site-uri web scriu: în pentru a pierde în greutate, nu este nevoie să vă schimbați dieta, doar adăugați mai multe fructe de pădure. Totodată, ei spun că într-o lună poți slăbi până la 10 kg pe lună. Dar dacă ar fi atât de ușor, atunci cu mult timp în urmă toată lumea ar fi slabă și nu ar avea probleme cu supraponderabilitatea.

Dar realitatea este alta. După cum am înțeles deja, boabele de goji conțin o cantitate mare de antioxidanți. Ce fac acești antioxidanți? Ele ajută la accelerarea procesului de descompunere a țesutului adipos și eliberarea de energie. Respectarea unei alimentații adecvate și a activității fizice vă va ajuta corpul să devină mai subțire, iar fructele de goji vor adăuga putere și energie.

 

Principala diferență dintre goji-berries și de a te chinui cu diete - că fructele de pădure tibetane saturează organismul cu cantitatea necesară de vitamine și minerale.

Cum să folosiți boabele de goji?

În Tibet, fructele de pădure sunt adăugate la felurile principale și, de asemenea, transformate în vin. Acum există multe moduri diferite de a folosi aceste fructe de pădure în dieta ta.

Pot fi adăugate la sucuri proaspete, cereale, feluri principale, brânză de vaci și iaurturi. Una dintre cele mai populare rețete este ceaiul din fructe de pădure - o doză zilnică de arpaș tibetan (cum se numește popular) în 600 ml de apă fierbinte - și după o jumătate de oră o poți bea deja. Mulți oameni folosesc și fructele de pădure ca un plus delicios la smoothie-uri, amestecuri de fructe uscate sau cereale de dimineață.

 

Precauții

 

Despre beneficiile tibetanului fructele de pădure pentru pierderea în greutate spun multe. Dar nu sunt ele dăunătoare?

 

Experți științifici aici se spune ca nu ar trebui sa mariti doza zilnica de produs pentru a slabi mai repede.

Un alt punct important este falsurile. Dacă doriți să obțineți efectul dorit, nu ar trebui să salvați. Vei pierde in greutate nu pentru ca proprietatile benefice ale fructelor de padure au inceput sa actioneze, ci din cauza starii constante de greata, diaree, intoxicatie si din cauza intoxicatiei, care iti epuizeaza organismul.  

 

Da , fructele de goji sunt un produs natural care este un supliment alimentar excelent. Dar nu ar trebui să le folosiți pentru femeile însărcinate, mamele care alăptează și persoanele predispuse la alergii la anumite alimente și plante cu flori.

Conţinut
  • Cum să folosiți boabele de goji?
  • Precauții
  • Despre beneficiile tibetanului fructele de pădure pentru pierderea în greutate spun multe. Dar nu sunt ele dăunătoare?
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.