Facebook Pixel

Cum să scapi de psoriazis?

Cum să scapi de psoriazis?

Ce este psoriazisul?

Aceasta este o boală a pielii foarte frecventă, care se caracterizează prin apariția de erupții cutanate și descuamări pe piele, cauzate de o acumulare mare de morți. Celulele pielii. Pe lângă faptul că afectează pielea, psoriazisul poate provoca forme inflamatorii de artrită și poate afecta starea unghiilor.

Leziunile de psoriazis arată ca o erupție cutanată înroșită sau înveliș albicios. Psoriazisul apare de obicei pe partea din spate a încheieturii mâinii, coate, genunchi, fese și glezne; și ca o consecință a rănirii din nou. Pe unghii, psoriazisul se manifestă sub formă de pete sau puncte, unghiile pot deveni acoperite cu șanțuri sau pot schimba culoarea. Psoriazisul poate afecta, de asemenea, articulațiile și poate provoca artrită psoriazică.

Cauzele psoriazisului?

Psoriazisul este cauzat de acumularea de celule moarte în stratul superior al pielea prea repede. Cu această dermatoză, diviziunea celulară a pielii are loc de aproape treizeci de ori mai repede. Deoarece nu au timp să se maturizeze complet, contactele intercelulare se pierd. Acest lucru duce la formarea unor solzi caracteristice. Psoriazisul apare la persoanele cu o anumită predispoziție genetică. Legătura genetică a acestei boli este confirmată și de observația, care a constatat că în familiile a 36% dintre bolnavii de psoriazis, una sau mai multe rude sunt infectate și cu psoriazis. Deși cauza psoriazisului poate fi genetică, există o serie de factori care pot provoca sau contribui și la dezvoltarea psoriazisului, printre ei: lipsa proteinelor în organism, toxicoza intestinală, disfuncția ficatului, consumul de alcool, consumul excesiv de animale. grăsimi, diverși factori dietetici și stres.

Nutriție pentru psoriazis. Ce dieta ar trebui urmata pentru aceasta boala?

Limita-ti aportul de zahar si creste-ti aportul de alimente cu fibre precum legumele, fasolea, fructele si cerealele integrale. Fibrele alimentare vor ajuta la eliminarea toxinelor din intestine care pot provoca psoriazis.

Limitați consumul de carne și grăsimi animale și creșteți aportul de pește de apă dulce (somon, macrou, hering, halibut etc.) . Pielea persoanelor cu psoriazis produce agenți patogeni cunoscuți sub numele de leucotriene (mediatori inflamatori) mult mai mult decât în mod normal. Acești agenți patogeni toxici sunt produși din acidul arahidonic. Deoarece acidul arahidonic se găsește numai în țesuturile animale, este necesar să se limiteze aportul de produse de origine animală, în special carne, grăsimi animale și produse lactate.

Evitați consumul de băuturi alcoolice, deoarece se știe că alcoolul agravează semnificativ psoriazisul. Alcoolul are un astfel de efect asupra psoriazisului, deoarece crește absorbția toxinelor în intestine, ceea ce poate stimula dezvoltarea psoriazisului.

Dieta poate ajuta la eliminarea psoriazisului. Urmând recomandările date de revista Food Allergy poate reduce semnificativ simptomele psoriazisului. În special, subliniez foarte mult importanța utilizării Revitalx, Natural Factors High Quality Nutrient Powder Mix. Acest produs a fost dezvoltat de Michael Lyon, MD și este special formulat pentru a fi o sursă excelentă de nutrienți importanți, susținând în același timp echilibrul gastrointestinal și detoxifierea organismului. Se recomandă să luați două porții pe zi.

Ce suplimente nutritive pot lua pentru psoriazis (pentru simptomele psoriazisului)?

Suplimente de bază. Doze mari de vitamine și minerale; Vitamina D3 2.000-5.000 UI; Ulei de pește, EPA+DHA 1.000 până la 3.000 mg/zi.

Uleiul de pește este bogat în acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosohexanoic (DHA), care sunt extrem de utile în tratarea psoriazisului. Studiile de laborator au arătat că doza necesară de EPA este de 1,8 g și 1,2 g DHA (3.000 mg EPA+DHA) pe zi.

Revitalx poate fi luat în continuare ca supliment alimentar. Luați o porție ca măsură preventivă.

Liver Health Formula este o formulă pe care am creat-o pentru a oferi un supliment zilnic pentru a susține sănătatea ficatului, ceea ce este foarte important pentru persoanele care suferă de psoriazis . Luați două capsule de două ori pe zi, în funcție de amploarea leziunii și de severitatea infecției virale.

Celadrin  – formula derivata din acizi grasi esterificati derivati din seu de bovine. Caracteristicile unice ale celandrinei ca produs de origine naturală sunt: capacitatea de a reduce inflamația și durerea rapid și fără efecte secundare, așa cum s-a demonstrat în studiile clinice publicate în renumitul Journal of Rheumatology. Disponibil sub formă de cremă și capsule. S-a dovedit clinic că Celadrin oferă rezultate la pacienții cu psoriazis. Aplicați sub formă de cremă pe zonele afectate de două ori pe zi. Doza de medicament în capsule este de trei capsule de gelatină pe zi.

Cum voi ști că recomandările vor funcționa?

Îmbunătățirile ar trebui să fie vizibile după primele două săptămâni de utilizare. După studiile clinice cu crema Celadrin, majoritatea subiecților de testare au experimentat o îmbunătățire semnificativă a stării pielii în primele două săptămâni de utilizare. Tratamentul prin dietă durează de obicei mult mai mult, așa că cea mai bună abordare – este de a combina ambele tratamente.

Recenzii:

Dr. Murray, nu pot să-mi cred ochilor! In sfarsit am scapat de psoriazis. Programul tău chiar funcționează!! Mulțumesc. R.B.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.