Cum ne afectează uleiul de in corpul?

Cum ne afectează uleiul de in corpul?

Recent, subiectele legate de efectele pozitive ale uleiului de in asupra sănătății noastre au început să devină foarte populare. De ce acest interes pentru acest produs? Oamenii acordă din ce în ce mai multă atenție sănătății lor. Încep să ducă un stil de viață sănătos, să cumpere alimente sănătoase etc. Uleiul de in era deja cunoscut în Egiptul antic. A fost folosit ca produs alimentar, materie primă industrială și ca adaos la cosmetice. De ce uleiul de in „a părăsit scena” la un moment dat? Acest lucru s-a datorat unui gust și preț destul de specific. Producția de petrol a fost costisitoare și cu forță de muncă intensivă. Cu toate acestea, astăzi, într-o eră a noilor tehnologii și soluții industriale, uleiul din semințe de in a revenit în favoarea. Datorită acestui fapt, au început să-și aprecieze din nou proprietățile utile.
1. În primul rând, trebuie menționat că uleiul de semințe de in aparține grăsimilor omega-3, care au un efect benefic asupra organismului nostru. Este recomandat în special femeilor după menopauză pentru a reduce riscul de cancer de sân. După cum știți, utilizarea omega-6 și omega-9 (ulei vegetal din semințe de soia, porumb sau floarea soarelui) contribuie la dezvoltarea tumorilor maligne. Acizii grași Omega-3 reduc probabilitatea. De asemenea, trebuie adăugat că uleiul de in ajută persoanele care suferă de cancer de prostată.
2. Uleiul de in este, de asemenea, un material de construcție pentru țesăturile noastre. În special, pentru țesutul cerebral. În plus, ajută la sinteza hormonilor din corpul nostru. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de sănătate, trebuie să furnizați în mod regulat această substanță foarte valoroasă organismului nostru. S-ar putea să fiți descurajat inițial de gustul amar al uleiului, dar amintiți-vă că un tratament eficient nu trebuie să vă mulțumească, ci trebuie să funcționeze eficient.
3. Uleiul din semințe de in ar trebui să fie un element obișnuit în dieta persoanelor care au probleme cu colesterolul ridicat. Studiile științifice au arătat că uleiul de semințe de in reduce nivelul așa-numitului colesterol LDL rău. Persoanele care suferă de supraponderalitate sau obezitate ar trebui să acorde o atenție deosebită acestui produs special. Este un supliment natural care poate ajuta eficient în acest tip de boli.
4. Uleiul de semințe de in poate ajuta, de asemenea, persoanele care suferă de diferite tipuri de inflamații ale pielii. Adesea folosit ca supliment alimentar pentru persoanele cu probleme de acnee sau eczeme. Ajută la ameliorarea arsurilor solare. Uleiul de in duce la faptul ca pielea devine proaspata; hrănește pielea și promovează regenerarea acesteia. Indicat si in caz de cadere a parului.
5. Un alt beneficiu al uleiului de in este reglarea metabolismului. Dacă avem probleme, de exemplu, cu constipația, merită să încercăm acest medicament. Ar trebui să fie luat în mod regulat - de două ori pe zi. Datorită conținutului de fibre din ulei, problemele de constipație ar trebui să dispară.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.